Kan blive den dyreste nogensinde

Både spanske og engelske medier mener at vide, at Atelico-keeper Jan Oblak er i spil til et opsigtsvækkende skifte til Chelsea

Jan Oblak spøger som ny målmand i Chelsea efter flere sæsoner med tårnhøjt niveau i Atletico Madrid. Foto: Javier Barbancho/Ritzau Scanpix
Jan Oblak spøger som ny målmand i Chelsea efter flere sæsoner med tårnhøjt niveau i Atletico Madrid. Foto: Javier Barbancho/Ritzau Scanpix

De har allerede hentet Bundesliga-bomberen Timo Werner i Leipzig, men i Chelsea er man angiveligt ikke færdige med at opruste til den kommende sæson.

London-klubben jagter flere forstærkninger, og ifølge Daily Mail og spanske AS er fokus nu sat på den anden ende af banen.

Sigtekornet hviler på Atletico-keeper Jan Oblak, der i flere sæsoner har markeret sig som en af verdens allerbedste på sin position og fremstår som et synonym for stabilitet.

Ifølge AS skulle Chelsea være parate til at smide i omegnen af 100 millioner euro (745 mio. kr.), hvilket i givet fald vil gøre sloveneren til den dyreste målmand i historien.

Aktuelt indehaves den titel paradoksalt nok af Chelseas nuværende mand på positionen, Kepa Arrizabalaga, som også nævnes som et muligt middel til at reducere prisen ved et bytte.

Spanieren har ingenlunde evnet at leve op til det enorme prisskilt, han fik med i kufferten, da han rejste fra Bilbao til London i 2018.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kepa Arrizabalaga tegner ikke til at være Chelseas førstevalg i næste sæson. Foto: Rui Vieira/Ritzau Scanpix
Kepa Arrizabalaga tegner ikke til at være Chelseas førstevalg i næste sæson. Foto: Rui Vieira/Ritzau Scanpix
 

Siden sin entré i den engelske hovedstad har Kepa kastet sig ind på Premier League-scenen med utallige uheldige hovedroller til følge.

Mest bizar var episoden i Carabao Cup-finalen sidste år, hvor han nægtede at lade sig udskifte før straffespark-konkurrencen og dermed gjorde den daværende Chelsea-manager Maurizio Sarri til grin på sidelinjen.

Kepa Arrizabalagas selvtillid fejler intet, men i de seneste måneder har hans niveau ikke stået mål med tankerne om egen kunnen. Og det bliver der gjort opmærksom på fra flere sider.

I forrige uges nederlag til Crystal Palace flød det på nettet over med negative kommentarer fra Chelsea-fans, da den unge keeper viste tvivlsom dømmekraft ved Wilfrieds Zahas reducering.

Bedre gik det tirsdag, hvor han holdt nullet, da Champions League-bejlerne fra hovedstaden slog Norwich 1-0.

'Tøffe' klapper til: - Jeg er ikke overbevist, Ståle

Efter kollaps: - Undskyld!

Kontant melding: Derfor er han ude

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde