Kan blive verdens dyreste: Kræver gigant-beløb fra Real

Tottenhams manager Pochettino er angiveligt et emne i Real Madrid, og i den engelske klub vil formand Levy presse citronen helt

Mauricio Pochettino kan blive verdens dyreste træner, hvis Real Madrid snupper ham i Tottenham. Foto: AP
Mauricio Pochettino kan blive verdens dyreste træner, hvis Real Madrid snupper ham i Tottenham. Foto: AP

Da Real Madrids succesfulde træner Zinedine Zidane sagde farvel og tak til klubben tidligere på denne uge, gik der ikke længe, før Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, blev sat i forbindelse med den spanske klub.

I den forbindelse har Pochettino aldrig direkte afvist, at han kunne være på vej til Real Madrid, hvilket kun har været med til at holde liv i rygterne. Dog har manageren for meget kort tid siden forlænget sin kontrakt med London-klubben, og derfor kan det blive en dyr fornøjelse, hvis de vil have ham.

Den engelske avis The Times melder, at Tottenham-formand Daniel Levy har tænkt sig at få 360 millioner kroner for sin manager.

Mauricio Pochettino kan blive verdens dyreste træner, hvis Real Madrid snupper ham. Foto: AP
Mauricio Pochettino kan blive verdens dyreste træner, hvis Real Madrid snupper ham. Foto: AP


Dermed er der noget at forhandle udfra, hvis Real Madrid-præsident Florentino Perez skulle vælge at sætte sig sammen med Levy omkring Pochettino, der er citeret for at sige, at når Real Madrid ringer, så er man i det mindste nødt til at lytte.

Hvis Pochettino ender med at blive solgt for det førnævnte beløb, så vil han slå rekorden for den dyreste træner nogensinde, der ellers normalt er kendt for at blive deres kontrakter ud.

Zidane nåede i sine 2,5 sæsoner i Real Madrid at vinde Champions League tre gange i træk plus én La Liga-triumf.

Se også: Nu rabler det for svensk VM-spiller: - Han er bedre end Eriksen!

Christian Eriksen har stærke kort på hånden efter flere år med sublime præstationer i Premier League. Han er i weekenden blevet hjemme fra Sverige, fordi kæresten, Sabrina, skal føde parrets første barn. Hun er allerede gået over tid. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tottenham, Barcelona eller Real Madrid: Eriksen står med alle trumferne

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere