Kaos før kampstart: Newcastle-spillere i trav til stadion

Dimitri Payet scorede to gange, da West Ham tilføjede Newcastle en ny skuffelse i Premier League

Sommerens ansættelse af den tidligere engelske landstræner Steve McClaren skulle have bragt Newcastle væk fra bundregionerne i Premier League, men foreløbig er det svært at få øje på nogen effekt af managerskiftet.

Newcastle tabte mandag aften 0-2 på udebane til West Ham og er efter fem kampe fortsat uden sejr i ligaen.

Mod et veloplagt West Ham-hold kom nordenglænderne under tøflen, og især West Hams franske nyerhvervelse Dimitri Payet var med to scoringer hård ved gæsterne.

Kampen havde fået en bemærkelsesværdig optakt, da Newcastles spillerbus sad fast i Londons fyraftenstrafik, så spillerne måtte gå halvanden kilometer hen til Upton Park.

United-stjerne i familie-strid før skæbnekamp

Fysisk er det næppe et problem for topprofessionelle fodboldspillere i deres bedste alder, men det betød, at holdet ankom med under en time til startfløjt og først begyndte opvarmningen med 25 minutter igen.

Manager Steve McClaren prøvede at få kampen udsat, men uden held. Og der skulle kun gå ni minutter, før gæsterne var bagud med 0-1 på en fornem afslutning af Payet.

Den tidligere Marseille-spiller placerede bolden præcist op i målhjørnet, da han modtog en tværpasning fra anfører Mark Noble, og så var det igen op ad bakke for Newcastle.

Dimitri Payet scorede begge mål for West Ham. (Foto: AP)
Dimitri Payet scorede begge mål for West Ham. (Foto: AP)
 

Payet var i det hele taget kampens store profil, og det understregede han igen straks efter pausen, da han fordoblede føringen.

Victor Moses blev sendt af sted i et kontrastød, hans afslutning prellede af mod overliggeren, og så kunne Payet let gøre sig til dobbelt målscorer på returbolden.

Rejsen var dårlig forberedelse
Håndteringen af den kaotiske start kunne have været klaret bedre, mente Newcastles manager Steve McClaren

- Det er et wake-up-call for alle. I denne Premier League skal man være på 100 procent, og hvis man ikke er det, bliver man slået. Jeg vil ikke komme med undskyldninger, men rejsen var ikke den bedste forberedelse, sagde manageren til Sky Sports.

Med sejren sikrede West Ham sig sæsonens første gevinst på hjemmebane efter en indledning med to imponerende udesejre og to skuffelser på eget græs.

London-holdet er nummer fem i Premier League med ni point. Newcastle rykker ned på sidstepladsen med blot to point efter fem kampe.

Fans ville elske ham: Mourinho perfekt i Liverpool