Kaotisk scener i London: Rasende fans løber på banen!

Der var kaotiske scener på London Stadium, da fans løb ind på banen som reaktion på endnu et kommende nederlag. Anfører Mark Noble nedlagde en fan, og klubejerne måtte flygte fra stadion

SE TV-KLIPPET, HVOR KAPTAJNEN NEDLÆGGER BANELØBER, OG EJEREN FLYGTER FRA UTILFREDSE FANS I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

West Hams deroute fortsatte lørdag eftermiddag, da man på hjemmebane tabte med 3-0 til Burnley. Tre mål på et kvarter i anden halvleg gjorde udslaget for udeholdet, men det er ikke resultatet, kampen vil blive husket for. Det vil i stedet være de fanprotester, der udmøntede sig i rasende baneløbere.

I første halvleg stod der faktisk West Ham på det meste, og hjemmeholdet havde både mere spil og skudforsøg end gæsterne fra Burnley. Men der blev ikke scoret før cirke halvejs inde i anden halvleg, og da var det Burnley, der kom foran.

Det var Ashley Barnes, der stod for føringsmålet, og udsigtet til endnu et nederlag, gjorde flere fans så sure, at de løb ind på banen. Den ene løb mod West Ham-kaptajn Mark Noble, der dog ikke lod sig skræmme, og fik smidt baneløberen ned på græstæppet, hvor sikkerhedspersonale kunne tage over.

Flere billeder af kaos: Fotos: AP

 

Kun fire minutter senere udbyggede Chris Wood føringen til 2-0, og det blev for meget for endnu en fan, der stjal et hjørneflag og løb ind i midtercirklen. Og da Chris Wood efter 81 minutter gjorde det til slutresultatet 3-0, løb der endnu engang folk på banen.

Kampen blev dog spillet til ende, og med nederlaget er West Ham kun tre point over nedrykningsstregen. Det var tredje kamp i træk, man tabte med tre mål, og både Stoke og Crystal Palace, der begge ligger under stregen, kan med sejre i deres kampe komme op på siden af the Hammers.

United kunne uden stjernen: Besejrer rivalerne og slår hul

Politiet beder om hjælp: OL-guldvinder sporløst forsvundet

Fransk fodboldspiller fundet død: Han blev kun 18 år