Katastrofalt: United kollapser i 95. minut

Et mål fra Harry Maguire dybt inde i overtiden sikrede Leicester uafgjort 2-2 mod Manchester United

Tidligere i dag fik Manchester City tre point, og for bare at bevare et lille snært af forhåbningerne til et mesterskab, var Manchester United nødtvunget til at hente en sejr ude mod Leicester.

Manchester United lagde stærkt fra land, og Jesse Lingard var lige ved at passere Kasper Schmeichel efter fem minutter, men danskeren hoppede højt og fik en hånd på bolden.

Det var imidlertid Leicester, som fik scoret kampens mål. Riyad Mahrez blev sendt afsted i en kontroomstilling, og da Jamie Vardy kom i overlappet, blev han spillet fri, og så kunne englænderen uden problemer lægge den forbi David De Gea.

Kort før pausen svarede United tilbage, da Mata fra straffesparksafstand lagde den over i hjørnet uden chance for Schmeichel.

I anden halvleg var det svært for Manchester United at komme op i omdrejninger, og hvis det ikke var for en uskarp Christian Fuchs, havde Leicester bragt sig foran 2-1.

En time inde i kampen var det i stedet Manchester United, der bragte sig foran. På et frispark krøllede Juan Mata den ind i hjørnet foran en Kasper Schmeichel, som umiddelbart skulle have gjort mere ved bolden, end han gjorde.

Jesse Lingard var lige ved at gøre det til 3-1, da han driblede rundt om Kasper Schmeichel, men han placerede bolden på stolpen, og i anden omgang skød han over mål.

Leicester forsøgte ihærdigt at presse på for en udligning, men et rødt kort til Daniel Amartey gjorde det nærmest umuligt for dem at komme tilbage. Derfor så det også ud til at ende med en United-sejr, men på et indlæg fire minutter inde i overtiden dukkede Harry Maguire op på et indlæg på bagerste stolpe og sendte bolden i netmaskerne til 2-2.

Med det uafgjort resultat har Manchester United nu 13 point op til Manchester City.

Spansk fodbold Succes i Spanien: Dansk kombi skaber mål

Premier League Kane med historisk bedrift: Ikke gjort i 22 år

43 kommentarer
Vis kommentarer