Katastrofen fortsætter - Chelsea i frit fald

Chelsea løb ind i en ny ydmygelse lørdag, da Southampton tog fra Stamford Bridge med en historisk 3-1-sejr

Anfører John Terry kunne ikke gøre forskellen, da han vendte tilbage til Chelseas startopstilling. (Foto: AP/Frank Augstein)
Anfører John Terry kunne ikke gøre forskellen, da han vendte tilbage til Chelseas startopstilling. (Foto: AP/Frank Augstein)

Tragedien fortsætter for Chelsea.

José Mourinhos forsvarende mestre spiller som alt andet end det i denne sæson, der i otte spillerunder i Premier League blot har kastet otte point af sig.

Lørdag kunne der ikke rettes op på noget som helst hjemme på Stamford Bridge, hvor Southampton var på besøg.

For selv om Willian med et fantastisk frisparksmål satte hjemmeholdet planmæssigt i gang efter blot ti minutter, så smuldrede storholdet fra hinanden, som kampen skred frem.

Se Willians mål her:

Det startede allerede kort før pausen, da Steven Davis bragte balance i regnskabet.

Men det blev langt værre i anden halvleg, da først Sadio Mané efter en times spil og 12 minutter senere Graziano Pèlle bragte 'The Saints' foran og sikrede Southampton en usvigelig sikker 3-1-sejr.

Til stor glæde for sydenglænderne, der med tre point holder snor i topholdene - men en afgrundsdyb katastrofe for Chelsea, der lørdag slog flere negative rekorder.

Eksempelvis er de otte point det magreste udbytte, klubben har haft efter otte spillerunder i Premier League, mens rigmanden Roman Abramovich har ejet klubben. Og den købte han altså for mere end 12 år siden.

Desuden var det første gang nogensinde, at José Mourinho som manager har inkasseret mere end to PL-mål hjemme på Stamford Bridge.

Der er nu gået 17 mål ind på 'The Blues' i denne sæson - det er altså to flere end i hele 2004/2005-sæsonen, der for alvor markerede klubbens genkomst som engelsk storhold.

Det prædikat har klubben stadigvæk, men der skal arbejdes temmelig hårdt fra Mourinho, hvis det prædikat resultatmæssigt skal bakkes op.

Lørdag forsøgte han sig igen med kaptajn John Terry, der ellers var blevet ofret tidligere på sæsonen. Nu var han tilbage i startformationen, da det uden ham ikke just var gået fantastisk.

Men også for Terry var det på alle måder en aften, der bare skal gå i glemmebogen hurtigst muligt. Han så i hvert fald ikke overbevisende ud, da han skvattede, mens Mané bragte Southampton på 2-1.

Jo, der er i sandhed noget at arbejde med på Stamford Bridge for José Mourinho - hvis han altså får lov til at fortsætte i jobbet.

60 kommentarer
Vis kommentarer