Kenneth Zohore fortsætter karrieren i West Bromwich

Den danske angriber har fået en fireårig kontrakt med West Bromwich, som han skifter til fra Cardiff

Kenneth Zohore skal iklæde sig West Bromwich-uniformen i næste sæson. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix
Kenneth Zohore skal iklæde sig West Bromwich-uniformen i næste sæson. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix

Kenneth Zohore skifter med øjeblikkelig virkning Cardiff ud med West Bromwich i den næstbedste engelske række, The Championship.

Det skriver West Bromwich på sin hjemmeside. Klubben har givet den danske angriber en fireårig kontrakt.

- Han er en spiller, som har lidt af det hele. Han er stærk, han har fart, og han har gode evner, siger West Bromwichs kroatiske cheftræner, Slaven Bilic.

- Han kender ligaen, han kender landet. Han har allerede meget erfaring, men der er stadig rum til forbedring. Han er ikke den færdige vare. Jeg håber, at han bliver en rigtig god spiller for os, siger han.

Ingen af klubberne vil oplyse, hvad prisen for danskeren har været, men ifølge flere engelske medier betaler West Bromwich 66 millioner danske kroner.

25-årige Zohore nåede 89 kampe og 22 mål for Cardiff, der i den forgangne sæson blev nummer 18 i Premier League og dermed rykkede ned.

Han startede sin professionelle karriere som 16-årig i FC København i 2010. Siden har han blandt andet været forbi Fiorentina, Brøndby og OB, inden han i 2016 kom til Cardiff.

Han har spillet 20 kampe på det danske U21-landshold og scoret otte mål, mens det endnu ikke er blevet til debut på A-landsholdet.

Kenneth Zohore skal fremover gå på måljagt for West Bromwich Albion. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix Championship Dansk angriber tæt på ny klub: Koster 66 mio. kr.
Kian Hansen skifter til FC Nordsjælland. Foto: Ritzau Scanpix FC Midtjylland Chok-transfer i Superligaen
Cornelius skal forsøge at kickstarte sin karriere på ny i italienske Parma. Foto: Regis Duvignau/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Scorer kæmpe gevinst: Afslører prisen på dansk stjerne
Alexander Molberg er tilbage i Hobro. Foto: Getty Images Engelsk fodbold Dansk lejesvend i Premier League-klub: - Hjernedødt

2 kommentarer
Vis kommentarer