'Kinas Sergio Ramos': Nu skal jeg til Chelsea

Zhang Linpeng, der er blevet sammenlignet med den spanske landsholdsspiller Sergio Ramos, hævder, at the Blues henter ham før lukningen af det europæiske transfervindue 1. september

Zhang Linpeng (t.h.) i aktion i Asian Cup. (Foto: AP)
Zhang Linpeng (t.h.) i aktion i Asian Cup. (Foto: AP)

Den 26-årige stopper Zhang Linpeng, der lige nu spiller i Chinese Super League hos mestrene Guangzhou Evergrande, glæder sig til, at hans drøm om at spille i Premier League, der har stået på i 'fem eller seks år', nu nærmer sig en realisering, og handlen, der sender ham til Stamford Bridge, bliver ifølge ham gennemført før 1. september.

Zhang forventes i første omgang at blive udlejet, men kinesiske mediekilder fortæller, at den 26-årige højreback, der også kan spille i midterforsvaret og i hjemlandet bliver kaldt 'Zhangmos', kan blive en fremtidig erstatning for Branislav Ivanovic.

Se også: City hapser 18-årig spansk komet

- Jeg er meget glad og meget spændt til at endeligt have accepteret denne formelle invitation. Jeg har arbejdet hårdt og har ventet disse fem-seks år på min drøm om at spille i Europa, og nu får jeg endelig anerkendelse fra den engelske Premier League. Til trods for, at jeg ikke kan spille i Premier League med det samme, så tror jeg, at Chelsea har det mest professionelle arrangement omkring min arbejdstilladelse. Jeg har slet ikke nogen bekymringer angående forhandlingerne, lød det fra Zhang ifølge den kinesiske avis Titan Sports.

Zhang, der kan spille både back og midterforsvarer har fundet fire ligatitler i streg med Evergrande, lige så vel som AFC Champions League i 2013, og er blevet beskrevet af sin tidligere træner Marcello Lippi som "den bedste kinesiske fodboldspiller i Chinese Super League.

Se også: FCM-stjerne: Fristet af Premier League

2 kommentarer
Vis kommentarer