Klam skade til Liverpool-stjerne: 'Tak for støtten'

Roberto Firmino i spil til CL-brag, selvom han måtte udgå fra Liverpools sejr over Tottenham

Roberto Firmino blev skadet godt 20 minutter før tid. Foto: AP
Roberto Firmino blev skadet godt 20 minutter før tid. Foto: AP

Liverpool og Roberto Firmino fik, hvad de kom efter, da der lørdag eftermiddag var PL-topbrag på Wembley.

Her nappede de rødblusede sæsonsejr nummer fem på stribe, da Christian Eriksen og Tottenham blev besejret 2-1.

Brasilianske Firmino spillede selv en hovedrolle, da han cementerede sejren med scoringen til 2-0, men siden blev kampen en smertefuld affære for angriberen.

Han måtte nemlig udgå efter en duel med Jan Vertonghen, hvor belgieren kom til at stikke sin finger direkte ind i øjet på Roberto Firmino.

Efter sammenstødet måtte brasilianeren have behandling, inden han blev udskiftet. Og siden røg han en tur på hospitalet, hvor han fik undersøgt det mishandlede øje, mens billederne af det klamme moment spredte sig med lynets hast på de sociale medier.

Heldigvis viste det sig efterfølgende, at der blot er tale om en ridse og ikke en permanent skade - og at Liverpool-stjernen stadig er i spil til tirsdagens Champions League-brag mod Paris Saint-Germain.

Roberto Firmino modtog behandling, inden han måtte lade sig udskifte. Foto: AP
Roberto Firmino modtog behandling, inden han måtte lade sig udskifte. Foto: AP
 

- Skaden vil blive overvåget og behandlet af Liverpools lægestab, inden der bliver truffet nogen beslutning i forhold til, om Firmino vil  være i stand til  at spille mod Paris Saint-Germain på tirsdag. På nuværende tidspunkt er nummer ni ikke ude af billedet, skriver Liverpool på sin hjemmeside, hvor det også oplyses, at de øvrige spillere optog en videohilsen til deres holdkammerat ombord på det fly, der fragtede dem tilbage fra London.

Roberto Firmino bekræfter også selv på instagram-konto, at øjet er ok under omstændighederne, og han takker for den støtte, han har modtaget.

Se også: Eriksen dukket: Topholdet stormer videre

Se også: Se billederne her: Rasende Schmeichel skudt i sænk

Daniel Agger er havnet i en strid med den nuværende ejer af hans tidligere hus på Hvidovre Strandvej 59. Den nye ejer har konstateret forurening på grunden og kræver i omegnen af tre mio. kr. i erstatning. Agger er uden skyld i forureningen, der er sket før 1945. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Daniel Agger i bizar millionstrid

7 kommentarer
Vis kommentarer