Klar til Premier League: Dansk målmand afløser Wembley-helt

Landsholds-keeper kom under pres i Bundesligaen - nu skal han i stedet tørne ud for engelsk oprykkerhold

Jonas Lössl får chancen hos Premier League-oprykkerne Huddersfield. Foto: AP
Jonas Lössl får chancen hos Premier League-oprykkerne Huddersfield. Foto: AP

Da den tidligere Mainz-træner Jürgen Klopp traf en beslutning i Liverpool torsdag, fik det kæmpestore konsekvenser for en dansk målmand i Klopps gamle tyske klub.

For Mainz-keeper Jonas Lössl skifter nu Bundesligaen ud med Premier League, hvor han er udset til at skulle vogte buret for oprykkerne Huddersfield.

Den danske landsholds-målmand skal erstatte Wembley-helten Danny Ward - målmanden, der sikrede Huddersfield oprykningen fra Championship.

Danny Ward reddede to straffespark i playoff-semifinalen, og siden reddede han nok et vigtigt straffespark i opryknings-finalen mod Reading på Wembley, da han dykkede ned mod venstre og reddede Jordan Obitas straffespark.

Liverpool besluttede torsdag, at Danny Ward ikke skal tilbage til Huddersfield.

- Jeg har talt med Jürgen (Klopp, red.) og uheldigvis har han truffet den beslutning at Danny Ward skal tilbage til Liverpool, sagde Huddersfield-manager David Wagner til Daily Mail i går.

David Wagner har ironisk nok selv en fortid som spiller i Mainz .Og da hans førstevalg forsvandt ud i horisonten, rettede tyskeren blikket mod sin gamle klub.

Jonas Lössl er kommet under pres efter Mainz har hentet Rene Adler ind.

Derfor betænkte den danske keeper sig ikke længe, da muligheden for at prøve kræfter med Premier League dukkede op.

Huddersfield lejer Jonas Lössl den kommende sæson og har der efter en option på at købe danskeren fri af aftalen i Mainz 05.

Tysk fodbold Klubskifte koster Viktor Fischer millioner

Jonas Lössl er i overhængende fare for at havne som bænkevarmer i Mainz. Den tyske klub er klar til at hente den tidligere landsholdskeeper René Ardler. Foto: All Over Press Tysk fodbold Dansker færdig i Bundesliga-klub: Henter stjerne til hans plads

Frederik Rønnow skal videre i karrieren og væk fra Brøndby, hvis han skal slå Schmeichel af pinden som førstekeeper på landsholdet. Foto: AP Brøndby Nu giver han forklaringen: Derfor skal jeg væk fra Brøndby

Tysk fodbold Ny hæder: Delaney-perle kåret til rundens bedste

3 kommentarer
Vis kommentarer