Klippet du SKAL se: Afslører kryptisk Zlatan det hele her?

Zlatan Ibrahimovic kan skifte klub på et øjeblik. Han har fremtiden på plads, men vil ikke afsløre den endnu

Afslører Zlatan sin fremtid her? (Video: Aftonbladet)

Offentligheden ved endnu ikke, hvor svenskeren Zlatan Ibrahimovic fortsætter efter sommerpausen, men den svenske superstjerne ved det godt selv.

Det antyder han på en pressekonference på Friends Arena i Stockholm.

- Jeg har truffet mit valg. Det gjorde jeg for længe siden, siger Zlatan Ibrahimovic.

Det er kun et spørgsmål om at trykke på en knap, før klubskiftet er en realitet, siger han.

- Jeg sagde for to måneder siden, at der findes konkret interesse fra England, Italien, ja alle lande - også udenfor Europa.

- Der sker ikke noget lige nu. Der sker noget, når jeg vil det. Jeg skal bare trykke på knappen. Der er mange alternativer.

- Det betyder ikke noget for mig, om det kommer på plads inden EM. Jeg kan bare få det til at ske, siger svenskeren.

Se hele pressemødet her. (Video: Aftonbladet)

Han har været sat i forbindelse med Manchester United, og han blev derfor spurgt ind til, hvad han tror, det vil betyde for klubben, hvis José Mourinho som ventet bliver klubbens nye manager.

- Hvis du vil have action, så bringer du Mourinho ind. Hvis du vil vinde noget, så bringer du Mourinho ind. Jeg havde en fantastisk tid med ham, og så må vi se, om vi skal arbejde sammen igen, siger Ibrahimovic.

På spørgsmålet, om han har været i kontakt med Manchester United, svarer han med et grin.

- Vi må se, hvad der sker, siger Zlatan i klippet du kan se i toppen af artiklen, hvor den lange kunstpause afslører en del.

Aktuelt forbereder han sig til sommerens EM-slutrunde sammen med Sveriges landshold.

De seneste fire år har han spillet i Paris Saint-Germain.

Ud over Manchester United oplister det svenske nyhedsbureau TT fire af de øvrige fremtidsscenarier, som Zlatan Ibrahimovic er sat i forbindelse med.

Det første er et skifte til AC Milan i Italien, hvor svenskeren havde en god tid, og som han stadig taler varmt om. Spørgsmålet er blot, om nutidens Milan har nok penge - og kvalitet på holdet - til at lokke Ibrahimovic tilbage.

En anden mulighed skulle være LA Galaxy i MLS i USA. TT nævner, at den store svensker har søgt om arbejdstilladelse i USA.

Den tredje og fjerde mulighed er henholdsvis Kina og Qatar, hvor pengene flyder, og mange store navne har følt sig fristet til at afslutte karrieren.

Zlatan Ibrahimovic er den rigeste fodboldspiller nogensinde i Norden (Foto: AP) Sport Zlatan kan købe Danmarks landshold: Så stinkende rig er han

John Steen Olsen fandt i sin tid  Zlatan Ibrahimovic og sørgede for, han kom til Ajax. I dag er de meget tætte venner. (Foto: Lars Poulsen) Sport Zlatans danske ven: Jeg er som en far for ham

TV: ALLE Zlatans franske lækkerier samlet i et klip. Værsgo!

Husker du Zlatans kasse mod England? Se den herunder

16 kommentarer
Vis kommentarer