Klopp advarer: Klar til indkøb

Jürgen Klopp vil ikke afvise, at Liverpool kan handle i januar

Det kører på skinner for Liverpool i øjeblikket.

I Premier League har mandskabet i øjeblikket otte point ned til Leicester City på andenpladsen og 11 point til Manchester City på tredjepladsen, og de er godt på vej mod at vinde deres første engelske mesterskab siden 1989/90-sæsonen.

Men selvom de er godt på vej mod mesterskabet, kan klubben hente forstærkninger i januar. De er altid klar, hvis den rigtige spiller bliver aktuel, fortæller cheftræner Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

- Vi taler ikke om det. Vi er stort set altid klar - hvis vi kan gøre noget, der hjælper os, vil vi prøve at gøre det. Hvis ikke, gør vi det ikke, siger Jürgen Klopp.

Selvom Jürgen Klopp og Liverpool har masser af succes, vil tyskeren ikke afvise forstærkninger. Et af de varme navne er Dortmunds Jadon Sancho. Foto: Ritzau Scanpix
Selvom Jürgen Klopp og Liverpool har masser af succes, vil tyskeren ikke afvise forstærkninger. Et af de varme navne er Dortmunds Jadon Sancho. Foto: Ritzau Scanpix

Samtidig erklærer Jürgen Klopp sig utilfreds med, at sommerens transfervindue lukker tidligere i England end i andre lande. Det skader engelske klubber, lyder det.

- Jeg synes, at sommervinduet er virkelig svært på grund af de forskellige øjeblikke, hvor det lukker i Europa. Det gør det virkelig vanskeligt. Vi får se, hvordan det går i fremtiden, men sommervinduet skader kun engelske klubber og hjælper dem ikke. Det er ikke cool.

Liverpool har endnu ikke tabt i Premier League i denne sæson, hvor det er blevet til 13 sejre og én uafgjort. Onsdag kan de forlænge den flotte stime, når de tager imod lokalrivalerne Everton.

José Mourinho vil ikke fortælle pressen, om Christian Eriksen har sagt nej tak til en ny kontrakt. Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix Tottenham 'Jeg stoler på Christian!

I 2013 kunne Katia Aveiro fejre Ronaldos Ballon d'Or triumf. Foto: Arnd Wiegmann/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Ronaldos søster sender sviner til Liverpool-stjerne

José Mourinho har accepteret, at fremtiden bliver uden Christian Eriksen. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Nu lægger han planer uden Eriksen

12 kommentarer
Vis kommentarer