Klopp deler bajere ud til fans

Jürgen Klopp var i det gode humør efter Liverpools triumf mod Crystal Palace søndag aften. To heldige tilhængere fik nemlig øl af den tyske cheftræner

Liverpool overlever stormløb og haler ind på City. Se højdepunkterne fra søndagens opgør her
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Liverpool-fansene var selvfølgelig i festhumør efter søndagens 3-1-sejr over Crystal Palace, og det var den 54-årige cheftræner også. En smule i hvert fald.

Efter sejren stod flere medrejsende Liverpool-tilhængere omkring udeholdets spillerbus med filmende telefoner og højlydte sange.

Pludselig vandrede Klopp ud af bussen og ned til fansene, hvor de festglade supportere fik en øl af tyskeren. Det kan ses i videoen nedenunder.

De to heldige fans var selvfølgelig glade for den lille gave, og mon ikke vennerne på Snapchat og følgerne på Instagram fik en besked efterfølgende.

Med lørdagens sejr har Liverpool nu ni point op til Manchester City på førstepladsen. Pep Guardiola og co. tabte point til Southampton, da man spillede 1-1 lørdag aften.

Liverpool har spillet en kamp mindre end City, og med en sejr vil der altså være seks points forskel mellem de to storhold.

Virgil van Dijk, Alex Oxlade-Chamberlain og Fabinho kom på tavlen, da Klopps tropper trak det længste strå mod Crystal Palace.

Nu venter en lille pause i Premier League. Liverpool skal først i aktion igen 10. februar, når Kasper Schmeichel og Leicester gæster Anfield.

Men allerede 6. februar spiller Klopp og co. mod Cardiff i den engelske FA Cup.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind