Klopp efter møgdag: Håber det var den største skuffelse

Manager Jürgen Klopp mente, at Liverpool-spillerne mistede hovedet efter Watfords tidlige scoring

Jürgen Klopp og ikke mindst reservekeeper Adrian Bogdan havde en rigtig møgdag mod Watfords oprykkere. (Foto: AP)
Jürgen Klopp og ikke mindst reservekeeper Adrian Bogdan havde en rigtig møgdag mod Watfords oprykkere. (Foto: AP)

Liverpool blev for en stund betragtet som en outsider til mesterskabet i England, efter manager Jürgen Klopp kom til og førte sit hold til spektakulære udesejre over Chelsea og Manchester City.

Premier League Ups! Gigantdrop startede Liverpool-ydmygelse

Men det er i den grad blevet hverdag igen for Liverpool, der efter søndagens nederlag på 0-3 til oprykkeren Watford blot har opnået et point i de seneste tre kampe.

- Forhåbentlig bliver dette mit mest skuffende øjeblik i hele min Liverpool-tid. Vi har det ikke godt ovenpå dette. Vi kom for at levere noget helt andet, end det vi viste, siger Jürgen Klopp ifølge The Guardian.

Holdet kom bagud allerede efter tre minutter, da målmand Adam Bogdan fumlede med bolden efter et hjørnesparksindlæg.

Liverpool-spillerne appellerede for, at bolden blev sparket ud af hænderne på Bogdan, men Klopp ønskede ikke at give dommeren skylden for nederlaget.

- Han (Bogdan) havde begge hænder på bolden, og så er der frispark. Men jeg må sige, at vi begik flere fejl end dommeren i dag.

- Vores reaktion skal være bedre. Vi tabte hovedet efter det første mål og mistede vores organisation, analyserer Klopp.

Joel Matip kan være på vej til Chelsea, beretter Goal. Premier League Liverpool vil hente gratis Bundesliga-stopper

Liverpool ligger nu nummer ni i Premier League, og i næste runde venter sensationsholdet fra Leicester, der med Kasper Schmeichel på mål fører ligaen.

- Mod Watford var der meget langt mellem det, vi ville, og det vi udførte, og det rum skal fyldes ud inden den næste kamp mod Leicester, siger Klopp.

Av, av, av: Liverpool får smæk af oprykker: 

9 kommentarer
Vis kommentarer