Klopp erkender: Sygdom og skader sendte Liverpool ud

Liverpool-manageren måtte på grund af sygdom og småskader stille med mange reserver i FA Cup-opgør mandag

Jürgen Klopp har nu en turnering færre at spekulere på - i denne sæson. Foto: Rui Vieira/AP
Jürgen Klopp har nu en turnering færre at spekulere på - i denne sæson. Foto: Rui Vieira/AP

Premier Leagues førerhold, Liverpool, indkasserede mandag aften holdets andet nederlag på stribe, da Wolverhampton overraskende vandt 2-1 i FA Cuppen.

Det var dog et noget andet mandskab, end det der torsdag tabte til Manchester City. Således havde kun to spillere fået genvalg i manager Jürgen Klopps startopstilling.

Tyskeren understregede efter kampen, at den store udskiftning skyldtes småskavanker og sygdom hos flere spillere.

- Efter City-kampen var der omgående et par spillere, der blev syge, og som havde ondt i halsen, siger Klopp og tilføjer:

- Et par af dem trænede ikke en gang efter City-kampen, så der var ikke nogen chance (for at de kunne spille mandag, red.).

- Stort set alle spillere, som ikke var her i dag, havde småproblemer, undtagen Ali (målmand Allison Becker, red.).

Den kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren var en af blot to spillere, der havde fået genvalg i startopstillingen.

Sendte 16-årig på banen
Han måtte dog forlade banen allerede efter seks minutter, hvorefter den blot 16-årige hollænder Ki-Jana Hoever blev sendt på banen.

- Jeg har hørt, at det var en forstrækning - uden at han viste tegn på det før. Jeg spurgte alle - ingen tegn - ud af det blå. Så det var en beslutning, jeg var nødt til at træffe, siger Klopp om Lovrens skade og indskiftningen af unge Hoever.

Den 16-årige hollænder dannede i kampen et noget uvant midterforsvar sammen med Fabinho. Således var både Joe Gomez og Joel Matip henvist til bænken, mens Virgil van Dijk sad over.

Jürgen Klopp mener dog ikke, man kan klandre Ki-Jana Hoever for nederlaget til Wolverhampton.

- Han gjorde det godt, så det var alt sammen ok, siger han. 

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort galleri fra den røde løber: Nicki P. viser sin store kærlighed frem

Sport og Spil Dødsulykke ændrede alt: Dansk OL-stjerne tog afgørende beslutning

Taapsee Pannu er bevidst om, at hun risikerer nogle ting ved at stå frem i offentligheden som kæreste til Mathias Boe. Foto: AP Sport og Spil Brød fem års tavshed: Sådan scorede han Bollywood-skønhed

Kasper Hjulmand stopper efter denne sæson i FC Nordsjælland. Anderlecht ville gerne have haft ham nu, men kom alt for sent på banen i forhold til FC Nordsjælland. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Det handlede ikke om penge: Derfor glippede Hjulmands drømmeskifte

7 kommentarer
Vis kommentarer