Klopp indfører nye regler i Liverpool

Jürgen Klopp har meldt sin ankomst i Liverpool ved at fastsætte nye regler for spillerne. Det skriver den engelske avis Daily Mirror

Jürgen Klopp strammer op på Melwood. (Foto: AP)
Jürgen Klopp strammer op på Melwood. (Foto: AP)

Efter fyringen af Brendan Rodgers den 5. oktober kunne Liverpool den 8. oktober offentliggøre ansættelsen af Jürgen Klopp.

Flere af spillerne, heriblandt Lucas Leiva, Emre Can og Adam Lallana, glæder sig over at se Jürgen Klopp på Anfield, men de må se frem til at par nye regelændringer under den tyske manager.

Ifølge Daily Mirror har han meddelt spillerne, at deres kærester og koner ikke har tilladelse til at rende rundt på klubbens træningsanlæg, Melwood Training Ground, som de eksempelvis havde under Brendan Rodgers

'Melwood er hovedkvarteret for fodbold', skulle Jürgen Klopp have meddelt spillerne til et møde, hvor han fastslog, at spillerne skal være fuldt fokuseret, når de befinder sig på træningsanlægget.

Derudover melder avisen også, at Jürgen Klopp vil skære ned på spillernes fritid, og i stedet skal de bruge mere tid på træningsbanen. Han havde blandt andet planlagt tre træningssessioner på én dag, da alle spillere var vendt hjem fra landsholdspausen.

Lørdag 13.45 skal Liverpool på besøg hos Tottenham i Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager.

Se også: Før debutkampen: Her er Klopps udfordringer i Liverpool

6 kommentarer
Vis kommentarer