Klopp: Jeg har de angribere, jeg skal bruge

Jürgen Klopp stoler på, at Daniel Sturridge og Divock Origi nok skal levere målene for ham i weekendens kamp mod Tottenham

Klopp har tiltro til sine unge angribere forud for storkampen mod Spurs. (Foto: AP)
Klopp har tiltro til sine unge angribere forud for storkampen mod Spurs. (Foto: AP)

Siden Jürgen Klopps tiltrædelse som manager i Liverpool, har der været flere rygter om, at tyskeren ville hente nogle af sine gamle spillere fra Dortmund med til England.

Her er offensive spillere som Marco Reus og den nuværende Bayern München-angriber Robert Lewandowski nævnt. Men det er ikke sikkert, at Klopp overhovedet har tænkt sig at handle ind til den position i det kommende transfervindue.

Se også: Første Klopp-interview: Liverpool skal vinde med hjerte og fuld gas

Og selvom både Roberto Firmino og Christian Benteke sidder ude i lørdagens seværdige opgør mod Tottenham, bliver Liverpools nye manager ikke bekymret.

- I dette øjeblik har vi Daniel (Sturridge red.) samt Divock (Origi red.) til den forreste plads. To angribere, mere behøves jeg ikke, sagde Jürgen Klopp til pressemødet forud for weekendens kamp.

Se også: Fyret Liverpool-manager har fået nyt job

- Jeg har lært, at det ikke nytter noget at tænke på de spillere, som man ikke har til rådighed. I forhold til Benteke og Firmino, så er de kommet tilbage efter deres skader, men de træner fortsat ikke med holdet. Forhåbentlig kan de begynde på det i næste uge.

Kampen mellem Tottenham og Liverpool fløjtes i gang klokken 13.45 på lørdag, og det bliver første kamp for Jürgen Klopp som manager for Liverpool.

Se også: Hello, ladies! Klopp på charmetur i Liverpools natteliv

6 kommentarer
Vis kommentarer