Klopp: Mourinho er en fin fyr, medmindre ...

Liverpools Jürgen Klopp har megen respekt for Chelsea-manager José Mourinho, der ellers oplever massiv modvind forud for de to klubbers møde i weekenden

Jürgen Klopp talte i fine vendinger om José Mourinho, der ellers har sit at slås med i øjeblikket. Det skete på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Chelsea. (Video: SNTV)

Begge har de oplevet enorm succes på deres vej mod toppen af international fodbold.

Jürgen Klopp og José Mourinho har raget til sig af titler og anerkendelse gennem de seneste år, men i øjeblikket er der stor forskel på de to karismatiske herrers popularitet.

For mens euforien over tyskerens ankomst til Liverpool endnu ikke synes at have lagt sig, er Chelsea-bossen omvendt havnet i et stormvejr uden sidestykke i den engelske hovedstad.

London-klubben befinder sig i en historisk krise, og uden for kridtstregerne hagler bøder, karantæne-domme og verbale angreb ned over José Mourinho, der står som midtpunkt i den dundrende deroute.

Ikke desto mindre er respekten for den hårdtprøvede portugiser ganske stor, når man spørger Jüirgen Klopp.

Det var en særdeles ordknap Mourinho, der mødte pressen dagen før det, der kan blive hans skæbnekamp (Foto: PA) Chelsea - 30. okt. 2015 - kl. 14:21 Mut Mourinho vrissede: Vil du købe min bog?

Liverpool-manageren, der fik sin første sejr for klubben i onsdagens kamp mod Bournemouth, deler således ikke synspunkt med de folk, der væmmes ved Mourinhos ofte kritiserede stil og opførsel.

Det fremgik på fredagens pressemøde forud for lørdagens store Premier League-kamp, hvor Chelsea hjemme på Stamford Bridge er værter for Klopp og tyskerens udvalgte.

- Da jeg var i Tyskland, sendte José Mourinho og jeg beskeder til hinanden. Jeg har respekt for det job, han gør. Han er en fin fyr. Medmindre man er journalist eller dommer, er han en fin fyr, siger Klopp ifølge ESPN.

- Han (Mourinho, red.) viser følelser, og det gør jeg også, men vi har en gensidig respekt, der gør, at vi kan snakke normalt uden for banen, fortæller Liverpool-manageren.

Det kan godt være, at Jose Mourinho er et løstgående missil for tiden - som her, hvor han bliver bortvist fra bænken - men han bliver meget bekostelig at fyre, hvis det er det, Chelsea-ledelsen tænker på. (Foto: PA) Premier League - 29. okt. 2015 - kl. 13:05 Ekstremt dyr: Så meget koster en Mourinho-fyring

Opgøret i London bliver Klopps fjerde som Liverpool-manager, men endnu er det kun i den engelske Capital One Cup, at der har været fuld gevinst i form af en sejr.

I Premier League er det således blot blevet til to uafgjorte resultater mod henholdsvis Tottenham og Southampton.

Den vaklende begyndelse har dog ikke hindret Liverpool i at være foran Chelsea i tabellen, eftersom José Mourinhos tropper kun står noteret for 11 point efter 10 runder. Det er tre færre end lørdagens modstander.

Jürgen Klopp er heller ikke ufejlbarlig. Se ham gå amok i Europa League her:

3 kommentarer
Vis kommentarer