Knust efter aflysning: Rejste 4800 kilometer for United

En Manchester United fan fra Sierra Leone fik ødelagt sin helt store drømme-rejse søndag, da kampen mellem United og Bournemouth blev aflyst

Her kan du se video fra evakueringen af Old Trafford. (Video: Press Association/AP)

Forestil dig dette:

Du har været kæmpe fan af Manchester United i hele dit liv, men uheldigvis bor du i Sierra Leone. Derfor er chancen for at se dine helte på Old Trafford minimal. Nærmest urealistisk med tanke på distancen og økonomien.

Men pludselig får du muligheden for det, rejser 4800 kilometer fra Afrika til Manchester med et kæmpe smil på læben og sommerfugle i maven. For så at opleve dit livs største skuffelse, da kampen på Old Trafford bliver aflyst på grund af en bombe-trussel.

Den rutsjebanetur oplevede United-tilhængeren Moses fra Sierra Leone, da han i første omgang var blevet inviteret af Manchester United Supporters Trust til at se kampen mod Bournemouth.

Den afrikanske fan nåede dog aldrig at komme ind på Old Trafford, før sikkerhedsfolk på stadion evakuerede tribunerne på grund af en bombe-mistanke - og i sidste ende blev kampen aflyst.

Siden hen viste det sig, at der ingen reel trussel var, eftersom et sikkerhedsfirma havde glemt en falsk bombe på Old Trafford i forbindelse med en øvelse.

Det må have ærgret den passionerede fan ekstra meget, der var grådkvalt efter aflysningen. Det afslører næstformanden for supporter-gruppen over for BBC.

- Da vi hørte, at kampen var blevet aflyst, fortalte vi det til Moses. Stakkels fyr, han var helt knust. At være så tæt på Old Trafford, og så ikke have muligheden for at komme ind alligevel, sagde Ian Stirling.

Planen var, at den store United-fan skulle returnere til Sierra Leone søndag, men supporter-gruppen havde så stor medlidenhed med Moses, at de nu har tilbudt at betale for en ny returbillet, så han kan se den udskudte kamp, der bliver spillet tirsdag aften.

Og han får måske endda mulighed for at overvære FA Cup-finalen mod Crystal Palace lørdag på Wembley, da medlemmerne af Manchester United Supporters Trust også arbejde på at skaffe ham en billet til det brag.

Det er vist det man kalder held i uheld...

27 kommentarer
Vis kommentarer