Annonce:
Annonce:

Kollegerne er enige: Han er Premier Leagues bedste

Chelseas Eden Hazard løb med spillernes kåring som årets bedste i Premier League foran Tottenham-komet og spansk målmand

Eden Hazard levede op til favoriværdigheden, da den engelske spillerforening uddelte priser. (Foto: PA)
Eden Hazard levede op til favoriværdigheden, da den engelske spillerforening uddelte priser. (Foto: PA)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Eden Hazard kom ikke på tavlen, da Chelsea søndag eftermiddag tog endnu et skridt mod det engelske mesterskab med 0-0 mod London-rivalerne fra Arsenal.

Til gengæld scorede det belgiske offensiv-es hovedpræmien, da den engelske spillerforening, PFA, søndag uddelte sine årlige priser.

I konkurrence med navne som Manchester Uniteds David De Gea, Arsenals Alexis Sanchez og Tottenhams Harry Kane blev Hazard den sikre vinder efter, at han sidste år måtte 'nøjes' med prisen som årets unge spiller.

Mourinhos spydige kommentar til Arsenal-fans

- Jeg er meget glad. En dag vil jeg være den bedste, og i denne sæson har jeg spillet rigtig godt - og Chelsea har spillet rigtig godt. Jeg ved ikke, om jeg har fortjent det, men det er rigtig godt for mig, lød det fra Hazard efter søndagens kåring, som fandt sted i Grosvenor House i London.

Eden Hazard med den eftertragtede pris. (Foto: PA)
Eden Hazard med den eftertragtede pris. (Foto: PA)

Annonce:

- Det er bedre, når det er spillerne, der stemmer. De ved alt om fodbold. Det er godt, og jeg er meget glad.

Her nedlægger Hazard West Ham:

- Jeg er fortsat, som jeg gjorde i sidste sæson og har forsøgt at være den samme. Jeg forsøger at score flere mål og personligt har jeg spillet en god sæson. Jeg har været der i de store kampe, og har scoret en masse vigtige mål. Det er derfor, jeg er bedre i denne sæson. Jos'e (Mourinho - red.) lader mig spille. Nogle gange taler vi sammen,  og når jeg er på banen ved jeg, hvad jeg skal gøre. Det er det vigtigste. Vi er tæt på at vinde titlen, konstaterede Premier Leagues bedste spiller, der naturligvis også er at finde på det hold, som de engelske spillere har kåret som sæsonens bedste i Premier League. Et hold, der er voldsomt domineret af spillere fra Chelsea:

Annonce:

Årets hold: David De Gea (Manchester United) - Ryan Bertrand (Southampton), John Terry (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Branislav Ivanovic (Chelsea) - Eden Hazard (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool), Nemanja Matic (Chelsea), Alexis Sanchez (Arsenal) - Diego Costa (Chelsea), Harry Kane (Tottenham).

Straffesparks-drama i topbrag

Harry Kane kronede sin gennembruds-sæson med prisen som årets unge spiller. (Foto: PA)
Harry Kane kronede sin gennembruds-sæson med prisen som årets unge spiller. (Foto: PA)

Der var også hæder til året store komet i Premier League, Spurs-angriberen Harry Kane, der udover pladsen på årets hold modtog den pris som årets unge spiller, der sidste år tilfaldt Eden Hazard. Harry Kane blev desuden nummer to i afstemningen om årets spiller, mens tredjepladsen tilfaldt David de Gea.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: