Kom nu, Christian!

Inter og Tottenham forhandler om, hvad det skal koste Inter at få Christian Eriksen til klubben i januar

'If his decision is to leave, then I think he has to leave with his head up' lød det i sidste fra José Mourinho. Gisle Thorsen sætter ord på Eriksens situation i Tottenham og giver en status på det mulige skifte til Inter. Producer/Video: Lasse Brøndal/AP, SNTV.

I Inter håber og tror man på, at Christian Eriksen snart kan trække klubbens sort- og blåstribede trøje over hovedet.

Søndag lyder det fra administrerende direktør Giuseppe Marotta, at den italienske klub håber på en snarlig aftale.

- Vi er optimistiske og håber på, at en aftale kan komme på plads så hurtigt som muligt, især fordi transfervinduet lukker på fredag, siger Marotta ifølge Football Italia til mediet DAZN.

- Vi skjuler os ikke. Alle ved, at vi har forhandlet med Tottenham i noget tid. Hans (Eriksens, red.) kontrakt udløber 30. juni, så det er rettighederne til ham i de næste seks måneder, vi diskuterer, siger Inter-direktøren.

Fredag lød det fra flere medier, at de to klubber var blevet enige om en aftale, der sender den danske midtbanespiller til Milano-klubben.

Lørdag skrev engelske BBC Sport, at Inter håber på at færdiggøre handlen mandag.

Søndag skriver den italienske Sky Sports-journalist Fabrizio Romano på Twitter, at Eriksen vil være i Milano mandag for at gennemgå et lægetjek.

Christian Eriksen var ikke med i Tottenhams kamptrup, da klubben lørdag mødte Southampton i FA Cup'en.

Efter opgøret, der endte 1-1, beklagede Tottenham-manager José Mourinho sig over det langtrukne forhandlingsforløb med Inter og afviste, at det var London-klubbens skyld, at danskerens eventuelle skifte trækker ud.

José Mourinhos svar gav anledning til mere spekulation om Christian Eriksens situation. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Premier League Kryptisk Mourinho om Eriksen: - Det burde ikke ske

Billedet af Christian Eriksen efter kampen mod Noriwich kan være et af de sidste i en Tottenham-trøje. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Eriksen ryger i skammekrogen

Christian Eriksen fik spilletid onsdag, men er slet ikke i truppen til Tottenhams pokalkamp lørdag. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix Tottenham Eriksen helt ude - nu er det slut!

43 kommentarer
Vis kommentarer