Kommentator flækker af grin over horribelt frispark

Leicesters Robert Huth får nok ikke lov til at tage frispark næste gang for sit hold

Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet fik endelig en sejr på hjemmebane, da det blev til en sikker 3-0-sejr over Stoke.

Premier Leagues helt store overraskelse denne sæson havde ikke vundet på King Power Stadium siden midten af december i den bedste engelske række, men lørdag eftermiddag kunne spillerne og tilhængerne igen glæde sig over alle tre point i de vante omgivelser.

Derfor var der også stor glæde blandt Leicester-fans' efter opgøret, men det var ikke kun sejren, der fik publikum på stadion til at smile over hele femøren.

I slutningen af opgøret ved stillingen 2-0 fik hjemmeholdet en alletiders mulighed for at øge føringen, da Leicester fik tilkendt et frispark lige uden for feltet.

Det fik tyske Robert Huth lov til at tage sig af - men det gik slet ikke efter planen. Slet ikke.

Den store midtstopper leverede sæsonens måske dårligste frisparksforsøg, som han, holdkammeraterne og kommentatorerne kun kunne grine af efterfølgende.

Forsøget var så dårligt og upræcist, at bolden var tæt på at ryge over sidelinjen til indkast...

Se det horrible og kuriøse forsøg i videoen øverst i artiklen.

Der var dog en anden spiller, der viste meget bedre teknisk kunnen i løbet af opgøret.

Riyad Mahrez har været en af sæsonens helt store profiler i Premier League, og algieren viste da også sit repertoire frem, da han i første omgang ydmygede en Stoke-spiller med en fremragende tunnel - og derefter assisterede Leonardo Ulloa til 3-0-scoringen.

TV: Se Mahrez' genialitet her:

 

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere