Kommentatorer i oprør: 'Hovedløs og sindssyg tackling'

Southamptons Victor Wanyama kan bestemt ikke være stolt af den voldsomme tackling, han lavede i kampen mod West Ham lørdag aften

Southampton nærmer sig de europæiske pladser i Premier League, efter de lørdag vandt 1-0 hjemme over West Ham.

Ronald Koemans tropper lykkedes med at køre en 1-0-sejr i hus, selvom holdets store profil Victor Wanyama svigtede resten af mandskabet med en voldsom tackling kort inde i anden halvleg.

Midtbanespilleren fik fuldt forståeligt direkte rødt kort, efter han havde slagtet West Hams kreatør Dimitri Payet forinden lige foran kampens dommer Mark Clattenburg.

Vild tackling på Messi udløser tre kampes karantæne

Der var dog heller ingen tvivl hos manden med fløjten, da han helt efter bogen præsenterede Wanyama for det røde kort.

De to kommentatorer på TV3 Sport var da også chokerede over midtbanespillerens farlige aktion.

- Det er en vanvittig tackling, der kommer fra Wanyama. Fuldstændig hovedløst. Kaster sig ned i benene på Payet. Han tilsidesætter fuldstændig hensynet til modstanderen, mente kommentator Jonas Schwartz.

Og kampens ekspert Peter Kjær var helt enig.

- Jeg tror ikke, at der er den store kontakt, men det er så voldsomt. Han kan slet ikke styre sit indgreb. Og det er ikke første gang, at det sker i denne sæson. Det er en spiller, der er ombejlet af større klubber, men det her - det kan være det, han falder på. Han har de her udfald i kampene.

- Der er jo ingen grund til at lave et så sindssygt indgreb. Han er fuldstændig ligeglad med, hvor bolden er. Jeg er egentlig ligeglad med, hvor meget eller lidt han rammer ham, for det der - det er bare vanvittigt, sagde en oprørt Kjær.

Uhyggeligt! Hensynsløs tackling sendte profil på hospital

Heldigvis for Sputhampton - og Wanyama - kostede dumheden ikke noget for hjemmeholdet, der sikrede sig alle tre point takket være Maya Yoshidas mål efter ni minutters spil.

Southampton ligger nu nummer syv med to point op til netop West Ham.

Wanyama er dog ikke den eneste Premier League-spiller, der på det seneste har lavet en total hovedløs og uforståelig tackling.

TV: Tjek lige denne dumhed ud fra Gary O'Neil fra Norwich, der lavede en fuldkommen vanvittig tackling på Stokes Ibrahim Affelay sidste måned: