Kong Claudio gik i seng mens Schmeichel festede

Leicester Citys manager trak sig hurtigt tilbage fra festlighederne efter klubbens første mesterskab

Claudio Ranieri kunne gå tidligt i seng med god samvittighed. (Foto: PA)
Claudio Ranieri kunne gå tidligt i seng med god samvittighed. (Foto: PA)

Leicester Citys spillere fejrede lørdag aften det engelske mesterskab i fodbold med festivitas til den helt store guldmedalje.

Men klubbens succesmanager, Claudio Ranieri, havde det fint med at gå tidligt hjem i seng, efter at den formelle fejring med klubbens ejer var overstået.

- Nu vil jeg gå ovenpå. Der er en lille fest med bestyrelsesformanden (Vichai Srivaddhanaprabha, red.) og alle familierne. Og så vil jeg gå hjem i seng, sagde 64-årige Ranieri ifølge AFP på et pressemøde efter Leicesters 3-1-hjemmesejr over Everton.

- Jeg er en meget rolig mand, også da jeg var ung. Kan I forestille jer, at jeg nu skulle til at gå på diskotek, sagde italieneren.

Premier League Schmeichel med kølig hoved-redning i ren mester-opvisning

I stedet vil han begynde at fokusere på sit holds næste kamp ude mod Chelsea på søndag i næste weekend.

- Jeg skal bare have tre timers søvn, og så vil jeg begynde at tænke på næste kamp, siger han.

Her løfter Leicester pokalen:

Det antal timer er nok mere, end hvad mange af Leicesters spillere og fans får natten til søndag, hvor byen for alvor går amok i sejrsrus oven på den sensationelle titel.

Leicester City havde allerede inden kampen på King Power Stadium lørdag sikret sig mesterskabet, da den nærmeste konkurrent, Tottenham, dummede sig i seneste kamp.

Leicester er mestre, og det fejres med flere forskellige goder til supporterne. (Foto: All Over Press) Premier League Leicester fejrer guld med gratis øl, chips og pizza

Derfor kunne Claudio Ranieri før kampstart stå i midtercirklen og med ro i maven beundre det blå og hvide hav af flag og mennesker, mens hans ven, tenoren Andrea Bocelli, iklædt en Leicester-trøje sang arien "Nessun Dorma" foran de 32.000 tilskuere.

Det er første gang i 132 år, at Leicester City kan kalde sig engelsk mester i den bedste fodboldrække.

Claudio Ranieri pryder Kate Street i Leicester oven på den sensationelle mesterskabstitel. (Foto: AP) Premier League Ranieris mor hylder sin søn: Kongen af England

Kasper Schmeichel er en af eksemplerne på en af de 'billige' spillere, som findes i Leicester. (Foto: AP) Premier League Trods milliard-indsprøjtning: Leicester fortsætter discountindkøb

En tår over tørsten - fan sover fra guldfesten:

1 kommentar
Vis kommentarer