Kontroversiel spiller langer ud efter Klopp: Idiot!

West Bromwich-profil har ikke meget til overs for Liverpools manager efter weekendens kamp

Det kogte og sydede på Anfield søndag, da Liverpool via Divock Origis sene scoring sikrede sig 2-2 mod West Bromwich Albion.

Det fik Liverpool-manager Jürgen Klopp til at fejre det, som kun den temperamentsfulde tysker er i stand til - aggressivt! Og da han efterfølgende afviste at hilse på West Brom-manager Tony Pulis OG kritiserede modstandernes måde at spille på, blev det for meget for den kontroversielle Baggies-profil James McClean.

- Det er klart, jeg har stor respekt for manden, fordi han leverede et stort stykke arbejde i Dortmund og alt det der.

- Men jeg synes, han er lidt af en idiot, hvis jeg skal være ærlig. Man kan ikke opføre sig, som han gjorde under kampen søndag. Vind, tab, spil uafgjort, det' lige meget. Du bliver nødt til at vise respekt, siger McClean ifølge engelske Daily Mirror.

Klopp har efterfølgende erkendt, at det tog lidt overhånd, og at det bestemt ikke er standard, at han undlader at hilse på sin modstander efter kampene.

- Normalt giver jeg hånd. Men det var ikke just nogen venskabskamp. Vi udvekslede nogle ord i løbet af kampen, og ind imellem tager det mere end et par sekunder at køle ned, sagde Jürgen Klopp.

Stephen Curry og co. måtte 'nøjes' med 24 sejre i træk...(Foto: AP) Anden sport Historisk sejrsstime stoppet i NBA

En af årsagerne til hans ophidselse var den skade, Dejan Lovren pådrog sig med godt ti minutter igen. Den kroatiske forsvarsspiller fik en dyb flænge i det ene knæ efter en alt for voldsom tackling fra Craig Gardner og er sandsynligvis ude en måneds tid.

Han tilgav efterfølgende Gardner, da denne tydeligvis spillede bolden, men det ændrede ikke på, at Klopp var alt andet end rolig i de hektiske slutminutter på Anfield.

Irske James McClean har tidligere skabt røre i den britiske andedam, da han nægtede at bære den såkaldte Remembrance Poppy mod Manchester United i november 2012, da han spillede i Sunderland. Opvokset i nordirske Derry, hvor 13 mennesker blev dræbt af engelske soldater i den såkaldte 'Bloody Sunday' i 1972, følte McClean ikke noget behov for at bære et symbol, der minder om britiske konflikter gennem årene.

- Var det bare om 1. verdenskrig eller 2. verdenskrig alene, så var der ingen problemer. Jeg ville bære den hver dag. Men sådan er det ikke. Det står for alle de konflikter, Storbritannien har været involveret i. På grund af historien, kan jeg ikke bære noget, der repræsenterer det, har han udtalt.

Under klubbens træningstur til USA i sommer skabte han også historier ved at vende sig bort under afspilningen af den britiske nationalmelodi, hvor spillerne stod og spejdede mod det hvide St. George-flag med det røde kors.

16 kommentarer
Vis kommentarer