Annonce:
Annonce:

Kontroversielt United-mål sætter Chelsea under pres i guldkampen

Chelsea formåede ikke at komme tilbage mod overlegne Manchester United, der fik starthjælp fra 'håndbold'-dommer Robert Madley

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Manchester United stak søndag endnu en kæp i Chelseas mesterskabshjul, som efterhånden er hold op med at dreje rundt i Premier League. Eller rettere - Ander Herrera stak en hånd i Chelsea-hjulet, da Manchester United søndag sikkert vandt 2-0 over guldfavoritterne.

For storkampen blev kickstartet af et stærkt kontroversielt mål, som Marcus Rashford satte ind allerede efter syv minutters spil på Old Trafford. Ander Herrera brød et Chelsea-opspil med hånden og vendte hurtigt spillet til en kontra.

Rashford, der havde erstattet en udmattet Zlatan Ibrahimovic i Uniteds startopstilling, udnyttede efterfølgende Ander Herreras smukke frispilning, da han på kanten af offside sprintede fra David Luiz og omsatte friløberen til en føring.

Men hvordan dommer Robert Madley ikke kunne få øje på Herreras håndbold-parade må guderne vide.

Annonce:

Se det kontroversielle United-mål øverst i artiklen.

Efter den højspændte indledning faldt kampen hurtigt til ro - i hvert fald chancemæssigt.

For selv om hverken United eller Chelsea skabte de store muligheder resten af halvlegen, var der en vanlig intensitet i nærkampene de to mandskaber imellem. Og ja, Diego Costa spillede en hovedrolle, når der opstod bataljer på grønsværen.

Den iltre spanier var involveret i langt flere slagsmål end målchancer, og særligt en episode med Marcos Rojo efter 36 minutter var ærgerlig at se på, hvis man går op i den slags.

Rojo, der ganske vist markerede Costa lige til stregen kampen igennem, gik op i en nærkamp med Chelsea-angriberen, og da de to kombattanter faldt til jorden, førte Costa sin albue igennem i argentinerens ansigt.

Annonce:

Rojo snittede ligeledes Costas ansigt, hvilket spanieren tog som en opfordring til at opføre svanens død på Old Traffords grønne scene. Heldigvis hoppede Robert Madley ikke på limpinden.

Se også Diego Costa skubbe Eric Bailly ind i stolpen:

Fordi Diego Costa havde travlt med sine unoder, og Eden Hazard blev markeret ud af brættet af en velspillende Ander Herrera, skabte Antonio Contes hold nærmest intet i nærheden af David de Geas mål.

Derfor var det også skakmat, da selvsamme Ander Herrera lidt tilfældigt satte 2-0 målet ind efter 49 minutter, da han tog chancen fra distancen og overrumplede Asmir Begovic via en afretning fra Kurt Zouma.

Se 2-0 målet her:

En stor taktisk triumf fra United-manager José Mourinho, der lykkedes til punkt og prikke med taktikken mod sit tidligere hold ved at lukke ned for de farlige Chelsea-frontløbere og samtidig satse rigtigt ved at vælge hurtige Rashford frem for Zlatan Ibrahimovic i søndagens anledning.

Chelsea har efter sit andet april-nederlag i Premier League nu kun fire point ned til formstærke Tottenham og Christian Eriksen i tabellen, som kan ses herunder.

Mølby: Dele Alli kan nå hele vejen til toppen

Stor analyse af Premier League: Disse hold når drømmeland – Champions League

Liverpool nærmer sig Champions League efter udesejr

Tottenham-manager: Nedsmeltningen i 2016 gentager sig ikke

Engelske giganter vil fordoble transfer-rekord og købe Neymar

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: