Kostede 178 mio: Schmeichels klub i transfer-koks

FIFA har i første omgang afvist at godkende Leicesters køb af europamesteren Adrien Silva, som nu måske først kan spille Premier League til januar

Han var en vigtig figur, da Portugal sidste sommer blev europamestre, men det var først denne sommer, at midtbanespilleren Adrien Silva blev solgt fra Sporting Club de Portugal.

Kasper Schmeichels klub Leicester slog til og købte midtbanespilleren for 178 millioner kroner på transfervinduets sidste dag,

Men spørgsmålet er nu, om Adrien Silva overhovedet kan spille for Leicester. Skysports og flere portugisiske medier melder således, at FIFA i første omgang har afvist at godkende handlen. Det er et problem, fordi skiftet faldt på plads så sent, at Leicester har brug for en dispensation til at godkende handlen.

- Vi arbejder fortsat med både Adrien og Sporting for at løse en række udfordringer med papirarbejdet. Vi undersøger alle tænkelige muligheder for at nå frem til en løsning, siger en Leicester-talsmand til Skysports.

Leicester har hentet Silva ind som erstatning for Danny Drinkwater, der også i transfervinduets sidste timer skiftede fra Leicester til Chelsea.

Drinkwater-skiftet blev annonceret i Chelsea en halv time efter vinduets lukning, mens Leicester måtte vente yderligere med at annoncere Silva-købet, fordi der er tale om en international handel.

Får Leicester ikke godkendt købet, så bliver løsningen, at Adrien Silva først kan spille for Leicester, når transfervinduet åbner igen til januar.

28-årige Adrien Silva spillede med i Portugals sidste fire kampe ved EM-slutrunden og er på trods af at være født i Frankrig nu oppe på 20 landskampe for Portugal.

61648795.jpg

Der var målorgie i Leicesters sæsonåbning:

Tre danskere blandt verdens 101 største talenter

Ronaldos arvtager: Købt for 25 fodbolde - solgt for 260 mio. kr.