Kræver straf til maskot: Se den sjove provokation her

Sam Allardyce vil have det engelske fodboldforbund til at straffe Watfords maskot efter en provokerende (Og hammersjov) aktion

Det er ikke alle, der kan tage en spøg, og det har Watfords berømte maskot nu måttet sande.

Den nye Crystal Palace-manager Sam Allardyce har nemlig bedt det engelske fodboldforbund om at se nærmere på den provokerende aktion, som 'Harry the Hornet' foretog efter kampens slutfløjt.

- Maskotten er ude af kontrol, er den ikke? Premier League og fodboldforbundet må se nærmere på det og gøre, hvad de vil, sagde Allardyce efter kampen ifølge The Mirror.

Manageren mener, at provokationen kunne have affødt 'den forkerte reaktion'.

Lige nu deler 'Harry the Hornet' vandene i det engelske, men du kan selv bedømme, om det er for meget eller helt på sin plads.

SE KLIPPET MED PROVOKATIONEN ØVERST

Forhistorien til maskottens skæve indfald var, at Wilfried Zaha i det 87. minut var faldet i Watfords felt, men der blev ikke givet et straffespark. Derfor mente den skøre gedehams, at den godt kunne tillade sig at simulere en, der forsøger at filme sig til et straffespark - lige foran Zaha.

'Harry the Hornet' er fats bestanddel på Vicarage Road (Foto: AP)
'Harry the Hornet' er fats bestanddel på Vicarage Road (Foto: AP)

Flere har gjort sig morsomme på den faldende maskots bekostning. Blandt andet har den tidligere fodboldstjerne og nuværende fodboldvært, Gary Lineker, skrevet lidt om sagen.

- Harry the Hornet kan få en straf af fodboldforbundet. Det er stadig uklart, om det er for at foregive at falde eller for at foregive at være en gedehams.

- Faktum: Gedehamse parer sig, mens de flyver, og hannen dør kort tid efter. Tankerne går til Harrys familie i denne svære tid, skriver Lineker.

Det er ikke første gang, at en maskot er kommet i knibe. Hvem husker ikke episoden, hvor FC Midtjyllands maskot overfaldt Viborgs?

Dengang endte det med, at manden inde i 'Lupus' blev fyret fra sin tjans som maskot.

5 kommentarer
Vis kommentarer