Krig i kulissen: Stor-sviner Schmeichels manager

Strid om den argentinske Leicester-angriber Leonardo Ulloa har skabt ondt blod mellem spillerens agent og Leicester-manager Claudio Ranieri

Leonardo Ulloa (tv) kæmper om bolden med FC Københavns Andrija Pavlovic i Champions League i Leicester 18. oktober 2016. Foto: AP Photo/Rui Vieira.
Leonardo Ulloa (tv) kæmper om bolden med FC Københavns Andrija Pavlovic i Champions League i Leicester 18. oktober 2016. Foto: AP Photo/Rui Vieira.

Kun én Premier League-kamp i denne sæson har den argentinske angriber Leonardo Ulloa spillet for Leicester, men alligevel vil manager Claudio Ranieri ikke slippe ham, og det har nu fået Ulloas agent, Horacio Rossi, til at fare i flint.

Ifølge The Sun har Rossi spruttende af vrede erklæret, at han er træt af Ranieris løgne, og at italieneren er i færd med at ødelægge Ulloas karriere, når han tvinger ham til at blive i klubben, selv om han så godt som aldrig bliver brugt. Ulloa har indgivet en officiel begæring om at blive solgt, men det har tilsyneladende ingen effekt på Ranieri.

- Ranieri lovede Ulloa, at han ikke ville købe en anden angriber, men han har hentet Islam Slimani, hvorefter han lovede Ulloa, at han kunne forlade Leicester. Det levede han ikke op til, siger Rossi til The Sun.

- Han har også lovet Ulloa en kontraktforlængelse, men det løfte har han ikke opfyldt. Alligevel siger han nu i en forvirret erklæring til pressen, at han regner med, at Ulloa vil blive i Leicester, selv om det ikke er sandt, siger Rossi.

- Ranieri opfører sig som en egoistisk, egocentreret egoist, som ikke bekymrer sig det mindste om en mand, som kæmpede for ham og hjalp med at vinde mesterskabet.

Leonardo Ulloa har kontrakt med Leicester til og med juni 2018.

Se også: Det så du ikke på tv: Her stopper Schmeichel sin manager

Se også: Amartey redder point til Leicester i Schmeichel-comeback

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere