Krisen fortsætter: Nyt nederlag for Zohore og Cardiff

Der står stadig kun to point ud for Cardiff efter syv kampe, da det blev til et nederlag mod Burnley søndag aften

Kenneth Zohore fik 70 minutter på banen for Cardiff, der fik et nyt nederlag til samlingen. Foto: Matthew Childs/AP/Ritzau Scanpix
Kenneth Zohore fik 70 minutter på banen for Cardiff, der fik et nyt nederlag til samlingen. Foto: Matthew Childs/AP/Ritzau Scanpix

Den danske angriber Kenneth Zohore var med fra start for oprykkerne fra Cardiff i Premier League søndag aften, da de havde besøg af Burnley. Her endte det med et nederlag på 1-2 for danskerklubben.

Selv var Zohore med i kampens første 70 minutter, hvorefter han blev udskiftet med Danny Ward. Forinden var alle tre af kampens scoringer lavet.

Det var Burnley, der ændrede på udgangspunktet efter 51 minutters spil, da Johann Gudmundsson gjorde det til 1-0 for gæsterne efter et oplæg fra Westwood, hvor han fandt islændingen ved bagerste stolpe.

Ni minutter senere fik Cardiff udlignet, da Murphy hamrede bolden i mål til 1-1. Det var dog ikke en stilling, der holdt specielt længe.

Med tyve minutter tilbage af kampen sørgede Vokes for målet til 2-1, da Gudmundsson igen var i centrum. Denne gang sendte han ikke selv bolden i mål, men serverede den for Vokes, som scorede til 2-1.

Med sejren er Burnley nu på en 13. plads, men Cardiff er på næstsidstepladsen med blot to point efter syv kampe. Næste opgør for Zohore og co. er mod Christian Eriksens Tottenham på udebane.
Se også: Rødt kort og stort drama: Krisen kradser i Brøndby

Kasper Schmeichel mindes Kim Larsen med fine ord på de sociale medier. Foto: Finn Franden/Ritzau Scanpuix Premier League - 30. sep. 2018 - kl. 13:10 Schmeichel mindes Larsen: - Den mest ikoniske nogensinde

Se også: Drømmemål giver OB ny sejr

Se også: Her ser Brøndbys målmand rødt med vanvidstackling

Se også: Kæmpe FCK-chok: Skadet Fischer hjulpet fra banen
 

0 kommentarer
Vis kommentarer