Kronen på værket: Eriksen med på stjernespækket hold

Det største sportsmedie i England, Sky Sports, har sat sit efterårets hold i Premier League. Her er der blevet fundet plads til Danmarks største fodboldstjerne

Året er ved at rinde ud. Derfor er det er ved at være tid til diverse kåringer og prisuddelinger i sportens verden.

Det vel nok største sportsmedie i Storbritannien, Sky Sports, er kllar med en stor kåring. De har sat deres bud på efterårets hold i Premier League.

Og et sådan hold er normalt proppet med Premier League-stjerner og profiler fra de allerstørste klubber. Denne gang er ingen undatgelse Men minsandten om der denne gang ikke er fundet plads til den måske største, danske fodboldstjerne: Christian Eriksen.

Danskeren har fundet plads på den centrale midtbane ved siden af Manchester City-darlingen Kevin De Bruyne.

Øverst i artiklen kan du høre Ekstra Bladets Premier League-journalist og Tottenham-kender Poul Ferdinand vurdere Sky Sports hold.

Eriksens til tider fremragende præstationer, med indtil videre fem scoringer og fire assist er altså blevet bemærket og nu anerkendt af Sky Sports. Et efterår, der har budt på fem scoringer og fire oplæg fra danskeren. Foruden De Bruyne og Eriksen tæller holdet stjerner som Philippe Coutinho, Liverpool, og Diego Costa, Chelsea.

Men der er ikke fundet plads til stjerner som Zlatan og Paul Pogba. De er røget på Sky Sports 'bænk'.

Se holdet herunder:

PL.png 

Det er ikke kun Sky Sports, der rangerer Eriksen blandt de bedste i efterårets Premier League.  Det samme gør statistikmastodonten Squawka. De holder løbende statistik på, hvem der er de bedste spillere i Premier League.

Og her kommer Eriksen ind på en syvendeplads. Endda foran navne som Jan Vertonghen, Jordan Henderson og César Azpilicueta. Placeringer udregnes blandt andet efter, hvor mange og hvor succesfulde indgreb, angreb og afleveringer spillerne står bag. Se listen lige her. 

TV: Her netter Eriksen dobbelt mod Hull:

TV: Eriksen brager Tottenham foran mod Chelsea:

Eriksen og Co. hænger på i toppen

Tottenham-boss udfordrer Eriksen: Her skal du forbedre dig

Derfor får Eriksen kritik - se de afslørende statistikker 

Mølbys analyse: Eriksen har løftet Tottenham

38 kommentarer
Vis kommentarer