Kuriøst! United-profil piller og tager halsgreb på modstander

Manchester Uniteds nye italiener Matteo Darmian bemærkede sig med en noget mærkværdig episode i fredagens Premier League-kamp mod Aston Villa

Manchester United har endnu engang været godt aktive på transfermarkedet denne sommer.

Den engelske storklub har blandt andet hentet profiler ind som Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin, men det er en andet og lidt mere ukendt spiller for den almene fan, der har været den bedste af de nye i starten af sæsonen.

Matteo Darmian, der imponerede i Torino i Serie A sidste sæson, er hentet ind som holdets nye højreback, og italieneren har gjort det så godt, at eksperter er begyndt at sammenligne ham med klubbens legendariske spiller Gary Neville.

Se også: Manchester United til tops i Premier League

Darmian var endnu engang en af sit holds bedste, da United fredag aften slog Aston Villa med 1-0 på udebane.

Udover den fornemme præstation markerede italieneren sig dog også med en noget mærkværdig og kuriøs opførsel kort før pauseteen.

Villa stod klar til at eksekvere et hjørnespark, og inde i feltet stod Darmian og dækkede hjemmeholdets anfører Micah Richards op. Men italieneren nøjedes ikke bare med at dække op, som man plejer at se det.

Den 25-årige back besluttede sig nemlig for at drille og distrahere sin modspiller ved at hævde, at Richards havde noget på sin kind, alt imens Villa var ved at gøre klar til at sparke hjørnesparket.

Se også: Drama i United: De Gea gider ikke at spille

Darmians drilleri lykkedes dog ikke til fulde, for Richards smuttede væk fra sin oppasser, og så måtte italieneren redde situationen ved at tage halsgreb på sin modstander.

Det lignede i den grad et straffespark til Aston Villa, men dommerens fløjte forblev noget uforstående tavs.

Se den kuriøst situation i videoen øverst i artiklen - i videoen nedenunder kan du se kampens enlige mål, som Adnan Januzaj stod for.

20 kommentarer
Vis kommentarer