Kvindelig fan går Mourinho-amok: Her viser hun kroppen frem på tv

Engelske Vivien Bodycote er helt vild med José Mourinho. Det betyder, at hun har dedikeret sit liv til den portugisiske træner med mange tatoveringer

Vivien Bodycote er meget glad for José Mourinho. Video: AP

Folk kan være fans af fodboldklubber, spillere og endda trænere, og så er der dem som går all in. Engelske Vivien Bodycote må siges at være en regulær superfan.

Hun har i mange år fulgt den nuværende Manchester United-træner José Mourinho i tykt og tyndt, og hun beundrer ham meget. I forbindelse med valentinsdag 14. februar valgte hun at få lavet en tatovering af José Mourinhos hoved i et hjerte.

Det er dog ikke første tatovering med José Mourinho, som hun har fået lavet. Hele 35 af slagsen er placeret forskellige steder på kroppen i alt.

- Min krop er næsten fuldstændig dækket med tatoveringer af ham, og jeg stopper først, når der ikke er plads til flere, siger Vivien Boycote til AP.

Gave fra manden
Det er ikke blot hende, der støtter fascinationen af José Mourinho. Vivien Bodycotes mand Tony har givet hende tatoveringen i gave.

- Tatoveringen er en gave fra min mand til valentinsdag, så jeg kan fejre dagen med José (Mourinho red.) og min mand. Grunden til at jeg dedikerer min valentinsdag til Jose Mourinho er på grund af, at jeg elsker ham.

Selvom Vivien Bodycote nu har fået en ny tatovering med Mourinho på armen, så har Bodycote og manden også en anden plan for valentinsdag med Mourinho.

- Min mand og jeg har planlagt at bringe en stor mannequindukke af José Mourinho med ud til vores valentinsdag-middag.

Vivien Bodycote har også José Mourinho-tatoveringer, hvor Father Christmas, Fifty Shades of Grey og The Godfather er temaerne.

Hun følger træneren konstant både på og uden for banen, og Boycote holder altid med den klub, som Mourinho er træner for.

- Jeg kigger på billeder af ham hver dag, og jeg sørger for at holde mig opdateret. Jeg har José Mourinho-plakater i mit hjem, min hund er den samme som hans, og min skildpadde er opkaldt efter ham.

Kieron Dyer i aktion for Newcastle. Foto: Scott Heppell/AP Premier League Premier League-stjernen gemte på tragisk hemmelighed

Premier League Penis-flash i Premier League: Svinger snablen direkte på tv

23 kommentarer
Vis kommentarer