Lader United gå fri i sag om kæmpe-handel: Nu står Juventus for skud

Der blev ikke brudt nogen regler fra Manchester Uniteds side i Pogba-transferen. I stedet vil FIFA nu undersøge Juventus i sagen

Paul Pogba ses her i jubel med Manchester United-holdkammeraterne. (Foto: AP)
Paul Pogba ses her i jubel med Manchester United-holdkammeraterne. (Foto: AP)

I sommeren 2016 blev franske Paul Pogba verdens dyreste fodboldspiller, da han skiftede fra Juventus til Manchester United, hvor der også faldt en god andel af til spillerens agent, Mino Raiola.

FIFAs disciplinærudvalg åbnede for en måned siden en sag omkring dette skifte, hvor både Manchester United og Juventus er indblandet for brud på reglerne om tredjepartsejerskaber. Særligt fordi Mino Raiola repræsenterede alle tre parter, som er imod reglerne.

Det er så kommet frem, at Manchester United går fri af de undersøgelser nu, hvorimod Juventus er i centrum. Det udtaler en talsperson fra FIFA også til ESPN.

- Vi kan bekræfte, at der er åbnet en disciplinærsag mod Juventus. Vi kan ikke kommentere mere så længe denne proces er i gang, siger talspersonen.

Paul Pogba scorede ni gang i sine 51 kampe for Manchester United i sin comeback-sæson. Det sidste af målene kom i 2-0-sejren over Ajax i Europa League-finalen.

8 kommentarer
Vis kommentarer