Læssevis af skader: Tophold rammes hårdest

Gennem denne sæson har Manchester United-spillere været genstand for sammenlagt 68 skader, viser en opgørelse. Det er flest af alle Premier League-hold

Der er grund til irritation hos Manchester United, der er hårdere ramt af skader end konkurrenterne i Premier League. (Foto: AP)
Der er grund til irritation hos Manchester United, der er hårdere ramt af skader end konkurrenterne i Premier League. (Foto: AP)

Hvis Manchester Uniteds fans føler, at deres hold har været forfulgt af skader i denne sæson, er det ikke uden grund. De røde djævle er således det mandskab i Premier League, der har været udsat for flest skader.

Det viser en opgørelse, som Daily Telegraph har lavet ud fra data hos websitet physioroom.com. Her fremgår det, at Uniteds spillere har været udsat for i alt 68 forskellige skader i denne sæson. Nummer to på listen er Arsenal og Stoke med 66.

Se også: Eriksen går imod manager: Europa kan lokke spillere

Se også: Schmeichel-tvekamp: Hvilken redning var bedst?

Opgørelsen tager ikke højde for skadernes længde, men blot antallet af skader. Det er dog bemærkelsesværdigt, at topholdene United og Arsenal kæmper så hårdt med skadesproblemer, mens de formentlig kommende mestre fra Chelsea "kun" har haft 43 af slagsen.

Se top 10 over Premier League-holdenes skader her:

  1. Manchester United, 68 skader
  2. Arsenal, 66
  3. Stoke, 66
  4. Newcastle, 64
  5. Everton, 62
  6. West Ham, 61
  7. Liverpool, 52
  8. Aston Villa, 51
  9. Manchester City, 51
  10. Queens Park Rangers, 49
13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere