Lampard til Chelsea-fans: I er klasse

Chelsea-legenden var lykkelig for modtagelsen på Stamford Bridge, da han gæstede sin gamle hjemmebane i en City-trøje lørdag aften

Frank Lampard havde nok ikke forestillet sig, at han som 36-årig ville gøre entré på sin elskede hjemmebane, Stamford Bridge, i en Manchester City-trøje.

Men ting kan hurtigt ændre sig i fodbold - og i stedet for at slutte karrieren i sin hjerteklub Chelsea endte Frank Lampard ad omveje til liga-konkurrenterne fra Manchester City.

Lørdag aften tørnede de to tophold sammen på Stamford Bridge - og efter 75 minutter gjorde Chelsea-legenden i den lyseblå City-trøje sig klar til at træde ind på Stamford Bridges græstæppe.

Hovedpersonen selv indrømmede før opgøret, at han var nervøs for modtagelsen fra Chelsea-supporterne - men det viste sig, at han intet havde at frygte.

Lampard blev mødt af klapsalver og fik dermed en fin modtagelse - noget som han var meget glad for.

 

- Chelsea-fansene støttede selvfølgelig deres eget hold, men de gav mig en fantastisk modtagelse - det var stor klasse. Jeg har været glad for, hvordan begge fangrupper har modtaget mig - også City-fansene, sagde Lampard til Sky Sports efter kampen.

Den tidligere engelske landsholdsspiller nåede at tørne ud for Chelsea i 13 sæsoner, før Chelsea meddelte i sommer, at de ikke ønskede at forlænge aftalen med veteranen.

Rørende Lampard-comeback i engelsk guldkamp

Og det var da også en speciel oplevelse for Lampard at være tilbage på Stamford Bridge.

- Det var en mærkelig dag for mig. Jeg var spændt og glad for at være tilbage, men jeg må indrømme, at jeg også var nervøs.

- Nervøs over, at være tilbage til et sted man kender så godt, men nu var man pludselig i modstanderens omklædningsrum. Men jeg nød det. Jeg blev nødt til at gøre mit bedste, da jeg endelig kom på banen, og Chelsea-fansenes modtagelse var fantastisk, sagde Lampard.

Chelsea-kaptajn, John Terry, hyldede da også sin mangeårige klub-kammerat efter opgøret, da han postede dette billede på sin Instagram-konto

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær