Annonce:
Annonce:

Landsholdsspiller i spil til stor byttehandel: Det kommer ikke til at ske

- Andreas Christensen skal på ingen måder indgå i en byttehandel mellem Chelsea og Southampton, siger spillerens far og rådgiver, Sten Christensen

Andreas Christensen, der her ses i en duel mod Lionel Messi, skal tilbage til Chelsea til sommer. Men han skal på ingen måder indgå i en byttehandel med Virgil van Dijk fra Southampton. Foto: All Over Press.
Andreas Christensen, der her ses i en duel mod Lionel Messi, skal tilbage til Chelsea til sommer. Men han skal på ingen måder indgå i en byttehandel med Virgil van Dijk fra Southampton. Foto: All Over Press.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Andreas Christensen er bragt i spil i en større forsvarskabale, der skal bringe en af Premier Leagues mest ombejlede stoppere til Stamford Bridge.

Southamptons hollandske landsholdsspiller Virgil van Dijk er ikke blot ønsket hos Chelsea, men i lige så høj grad i Manchester City, Everton og Liverpool.

Den engelske tabloidavis The Sun spekulerer i, at Chelsea hen over sommeren vil bruge Andreas Christensen i den kabale for at bringe hollænderen til klubben.

Tanken er, at Andreas Christensen skal indgå i en byttehandel, hvor danskeren sammen med en stor pose penge ryger til Southampton, mens Virgil van Dijk tager til Stamford Bridge.

Men det er en spekulation, som med garanti ikke kommer til at ske, forsikrer Sten Christensen, far og rådgiver for Andreas Christensen.

- Andreas skal ikke indgå i en byttehandel og spille for Southampton. Det kommer på ingen måder til at ske, fastslår Sten Christensen over for Ekstra Bladet.

Annonce:

Starter i Chelsea i juli
Andreas Christensen er i gang med den sidste succesrige del af den toårige lejeperiode, han har haft i Borussia Mönchengladbach.

Det ligger i luften, at han skal retur til Chelsea, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2020. Aftalen med de kommende engelske mestre blev nemlig forlænget med fem år, da han i 2015 – før lejeaftale med Gladbach – sikrede sin fremtid på Stamford Bridge.

Derfor er det planen, at Andreas Christensen møder i Chelsea i begyndelsen af juli sammen med førsteholdstruppen. Siden hen kommer pre-season turen til Kina formentlig til at afgøre om Andreas Christensen fortsætter i Chelsea den kommende sæson.

Det bliver også afgørende om Chelsea opruster med indkøb af profiler til midterforsvaret.

Gladbach-lejesvenden kommer i hvert fald ikke ’hjem’ til London for at sidde på bænken. Efter to år med fast spilletid, har den talentfulde stopper fået smag for rollen som stamspiller.

Annonce:

- Andreas skal ikke sidde på bænken. Han har spillet fast i to sæsoner. Derfor er det også planen for fremtiden, han skal spille hver uge, fastslår Sten Christensen.

Chelsea vil have Andreas Christensen tilbage

Her kan Andreas havne til sommer

Det kan blive en interessant kabale, der skal lægges de kommende måneder for Andreas Christensen. Midtstopperen har officielt tre år tilbage af kontrakten med Chelsea, men det er langt fra givet, han havner her fra den kommende sæson.

Chelsea

De kommende engelske mestre har en kontrakt med stopperen, der løber frem til sommeren 2020. Derfor er det et sandsynligt scenarie, at han vender hjem til London for at spille for Antonio Contes mandskab. Men det sker kun, hvis italieneren har planer med ham for startformationen. Andreas Christensen skal ikke ’hjem’ til London for at sidde på bænken. Hvis det er udsigten skal han sælges.

-

Manchester City

Pep Guardiola er stor fan af Andreas Christensen. Kærligheden fik han bekræftet, da Gladbach og City mødte hinanden i gruppespillet i Champions League. Men det ligner ikke en handel, der har let ved at gå op mellem to engelske topklubber. Hvis Chelsea skal sælge, vil klubben formentlig helst sælge til en klub uden for Premier League.

-

Manchester United

Andreas Christensen har tilsyneladende en høj stjerne på Old Trafford. Men her virker et skifte også meget lidt sandsynligt, fordi Chelsea vil gøre alt, hvad der står i klubbens magt for ikke at sælge en spiller til en af de nærmeste rivaler. Det virker lidt som en handel, der er dødfødt på forhånd.

-

Borussia Mönchengladbach

Lejeaftalen med den tyske traditionsklub går på anden sæson. Det har været et enormt succesrigt ophold, hvor han har været stamspiller næsten fra dag ét. Han er blevet holdets dirigent i forsvaret og spiller en fremtrædende rolle på mandskabet. En fortsættelse af lejeopholdet kan ikke udelukkes, hvis Chelsea ikke kan stille garanti for, han regnes som stamspiller til den kommende sæson på Stamford Bridge.

-

Bayern München

Når man i en forholdsvis ung alder fører sig frem som styrmand i forsvaret I en bundesligaklub, bliver den slags også registreret hos de tyske mestre. Udfordringen for Andreas Christensen kan blive, at her er han på en meget høj hylde, hvor der ikke er sikkerhed for fast spilletid. Og når han skal fortsætte sin udvikling, skal der måske gå et-to år mere, inden han tænker stort.

-

Barcelona

Andreas Christensen er med sikkerhed på blokken i den spanske storklub. Det store spørgsmål er om klubben allerede til sommer vil gøre et forsøg på at hente ham. Det kan komplicere lidt af planerne, så længe det er uklart, hvem der skal træne holdet fra den kommende sæson.

 

 

 

Storroser dansk Chelsea-komet: Han bliver en topspiller

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: