Landstræner afslører: Stjerne afviste Real Madrid

Mo Salah kunne være kommet til Spanien allerede i 2018, hævder tidligere landstræner

Mohamed Salah i perlehumør under træning - men helt tilbage i marts. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Mohamed Salah i perlehumør under træning - men helt tilbage i marts. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah kunne have scoret en solid skrå og være rykket til Real Madrid i sommeren 2018. Det hæver i hvert fald den daværende assistenttræner for Egypten, Hany Ramzy, der er blevet interviewet af mediet OnTime Sports.

Ramzy husker, at landsholdet var samlet i marts 2018 – længe før transfervinduets åbning – og da havde Mo Salah allerede et solidt bud på hånden fra den spanske kongeklub. Real Madrid havde ligesom resten af verden været vidner til den egyptiske troldmands vilde gennembrud.

Ifølge Hany Ramzy kom Real Madrid med et bud på manden, der ellers var i gang med sin første sæson i Liverpool på en langvarig kontrakt

Mo Salah diskuterede mulighederne med Hany Ramzy og landstræner Hector Cuper, og efter den snak, kunne egypteren kun se sig have hjemmebane på Anfield, fortæller den daværende assistent.

- Da jeg arbejde med Hector Cuper, var vi på træningsophold i Schweiz. Jeg snakkede med Salah, og han fortalte at Real Madrid havde givet ham et tilbud, fortæller Hany Ramzy.

- Tilbuddet var virkelig godt, men Salah diskuterede med Mr. Cuper og jeg, og han besluttede sig for at blive hos Liverpool, fordi han havde det godt der, siger den daværende assistent.

Siden er der vel næppe gået en uge, uden Mohamed Salah har været en tur i rygte-centrifugen og er flittigt blevet 'solgt' til Real Madrid mere end en gang. Den 27-årige stjerne har dog fortsat kontrakt frem til 2023, og Jürgen Klopp har bestemt ikke tænke sig at sige auf wiedersehen lige med det første.

Dårligt nyt: Kan være væk i fire måneder

Trist melding: Stor skuffelse i Liverpool

Han topper vild liste