Annonce:
Annonce:

Laudrup advarer Gerrard: Gør det ikke

Steven Gerrard har ikke ønsket at lukke ned for spekulationerne om Newcastle, men ifølge Brian Laudrup bør Rangers-bossen ikke lade sig friste af den nordengelske klub

Gerrard, Beckham og Owen: Mølby sætter sit drømmehold med engelske spillere. Video: TV3 Sport
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Steven Gerrard har på det seneste været sat i forbindelse med cheftrænerjobbet i Newcastle, efter at den nordengelske klub blev købt af en saudiarabisk investeringsfond.

Gerrard omtalte tidligere Newcastle-projektet som 'interessant', men ifølge Brian Laudrup bør Liverpool-legenden ikke foretage et skifte til St. James' Park.

Laudrup, der fra 1994 til 1998 tørnede ud for den skotske storklub, var i weekenden forinden tilbage på Ibrox, hvor han efter 1-1-kampen mod Hearts mødtes med Steven Gerrard.

- Spekulationerne om Newcastle vil fortsætte, indtil de nye ejere rent faktisk beslutter sig for, hvem der skal flytte klubben fremad.

- Men som jeg skrev i min klumme i sidste uge, så mener jeg ikke, at det er det helt rigtige for Gerrard lige nu, og jeg har ikke ændret min holdning, lyder det således fra Brian Laudrup i hans klumme for Daily Mail.

Annonce:

- Den første træner, der bliver hentet ind til dette ekstremt rige Newcastle-hold, vil altid være en midlertidig løsning. Uanset hvem der kommer ind, så kommer det til at handle om overlevelse i den her sæson, samt at løfte truppen til et nyt niveau henover to-tre år.

- Den næste træner, der bliver hentet ind derefter, kommer til at nyde godt af det arbejde og vil forventes at levere trofæer.

Ifølge Brian Laudrup ved alle, at Steven Gerrard drømmer om Liverpool-jobbet, men ifølge den danske landsholdslegende er en nedrykningskamp med Newcastle altså næppe det rette skridt for Rangers-bossen.

Læs mere om sæbeoperaen mellem stjernen og agentkonen:

Skrev under på skilsmissen: Så blev alt ændret

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: