Laudrup: Eriksen er Barcelona-typen

Brian Laudrup finder de helt store roser frem til Christian Eriksen, som ifølge ham kan drive det længere end Tottenham

Christian Eriksen har muligheder for noget større end Tottenham, hvis man spørger Brian Laudrup. (Foto: AP/Matt Dunham)
Christian Eriksen har muligheder for noget større end Tottenham, hvis man spørger Brian Laudrup. (Foto: AP/Matt Dunham)

Det er ikke små ord Brian Laudrup finder frem om Danmarks for tiden helt store stjerne Christian Eriksen.

Allerede inden Eriksen og Tottenhams 2-1-sejr over Swansea søndag i Premier League var den tidligere landsholds- og Glasgow Rangers-stjerne ude at lovprise Eriksen, der har præsteret imponerende syv scoringer og ni assists for Tottenham indtil videre i sæsonen.

- Hvor langt han kan drive det? Han er en Barcelona-type, men om han kan rent faktisk kommer til klubben, må vi vente med at se. Måske inden for et år eller to, og så vil han have en alder, hvor hans talent og evner har nået toppen, siger Laudrup til Omnisport ifølge Goal.com.

Se også: Hey, kan vi lige låne DEN Eriksen!

Laudrups roser af eriksen stopper ikke der. Eriksen er ifølge Laudrup noget ganske unikt sammenlignet med mange andre unge spillere.

- Han har formidable fødder og et godt blik for spillet. Han er ikke den hurtigste, men hans spilopfattelse er meget hurtig, og det adskiller ham fra andre unge spillere.

Laudrup roser samtidig Eriksens evner foran målet.

- Han scorer også mål, hans frispark er velkendte, og spå skaber han en masse chancer for hans holdkammerater, siger Laudrup.

Se også: Brandvarm Eriksen øjner den helt store triumf

Laudrup mener, at Eriksen kan kan drive det videre end Tottenham. For hans tekniske evner tillader det.

- Tottenham er et tophold lige nu i England, men måske kan Eriksen tage til et anden land som Spanien og gøre det samme der. Det kunne være interessant. Han har helt sikkert de tekniske kvaliteter til at gøre det.

- Jeg mener, det er meget klart, at Eriksen allerede har udviklet sig til at være en vigtig spiller for Tottenham, siger Ladurup.

Christian Eriksen og Tottenham ligger aktuelt på andenpladsen i Premier League med 54 point. To point efter Kasper Schmeichel og Leicester på førstepladsen.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere