Annonce:
Annonce:

Laudrup melder hårdt ud: - Han har ikke flere idéer

Ifølge Brian Laudrup tyder meget på, at Jürgen Klopps tid som Liverpool-cheftræner begynder at lakke mod enden

×
Skal Klopp ud? Laudrup: 'Det lakker mod enden'
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Han har i mange år været anset som en af verdens bedste trænere, men i øjeblikket går det ikke specielt godt for Jürgen Klopp.

Efter lørdagens 3-0-nederlag til Wolverhampton nægtede Liverpool-bossen at svare på spørgsmål fra én journalist, mens tyskeren gerne ville besvare det samme spørgsmål fra en anden journalist. Og ifølge Brian Laudrup er det en indikation på, at Jürgen Klopp i øjeblikket er ude i tovene.

- Jeg vil sige, at med enhver træner, der reagerer sådan, så ville vi have talt om frustrationer - men her taler vi altså om den måske mest overskudsagtige og karismatiske træner i Premier Leagues historie. En mand, der altid har overskud og smiler. Han ved i øjeblikket ikke, hvad der rammer ham, tror jeg, lyder det fra Viaplay-eksperten.

Annonce:

- Jeg vil så også sige, at hvis jeg havde en hat på nu, så tog jeg den af. For det her er altså en af de største trænere. Han har transformeret Liverpool og han har skabt vanvittige resultater. Men han virker bare som om - selvfølgelig har han et aldrende mandskab især på midtbanen, og han har skader til vigtige spillere - men alligevel formår han altså ikke, med det, det han har til rådighed, synes jeg, at ændre tingenes gang.

- Og det indikerer, for mig, at det måske begynder tiden langsomt at lakke mod enden. Han har ikke flere idéer, og måske ikke mere energi.

Med nederlaget til Wolverhampton ligger Liverpool nummer 10 i Premier League-tabellen. Jürgen Klopps tropper har 11 point op til den fjerdeplads, der giver kvalifikation til Champions League.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye Superliga-podcast om alt det, der foregår uden for kridtstregerne. Du kan høre den herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: