Laudrups dyre indkøb rygtes til Manchester City

Han kom til Swansea for 104 millioner kroner. Nu rygtes Wilfried Bony snart solgt for 285 millioner kroner

Wilfried Bony kan blive ny spiller i Manchester City, der skulle være parat til at betale 285 mio. kr. for den ivorianske angriber. (Foto: AP)
Wilfried Bony kan blive ny spiller i Manchester City, der skulle være parat til at betale 285 mio. kr. for den ivorianske angriber. (Foto: AP)

Michael Laudrup hentede den ivorianske angriber Wilfried Bony til Swansea i sommeren 2013, da danskeren var manager i Premier League-klubben.

Nu er Bony ifølge Sky Sports og BBC Wales Sport på vej til at blive solgt til Manchester City. Ifølge Sky vil det engelske mesterhold betale 30 millioner pund, svarende til 285 millioner kroner, for 26-årige Bony.

Premier League Ny skade: Liverpools angrebsproblemer fortsætter

I sommer var han rygtet til Liverpool og Tottenham, men angriberen fortsatte i Swansea. Han har scoret ni mål i den igangværende Premier League-sæson. I sidste sæson blev han noteret for 16 scoringer.

Med i alt 20 mål var Bony, som Laudrup hentede i hollandske Vitesse, Premier Leagues topscorer i kalenderåret 2014

Forlader Krohn-Dehli Galicien til fordel for et engelsk eventyr? (Foto: AP) Spansk fodbold Premier League-klubber jagter Krohn-Dehli

Angriberen underskrev i november sidste år en ny kontrakt med Swansea, hvor han ifølge Sky fik fjernet en frikøbsklausul på 19 millioner pund - 180 millioner kroner - fra sin første kontrakt med klubben.

De kommende tre uger deltager Bony ved de afrikanske mesterskaber for Elfenbenskysten.

0 kommentarer
Vis kommentarer