Laver en Ove C: Knæet stopper PL-manager

Den engelske klub Queens Park Rangers leder efter ny manager, efter Harry Redknapp har valgt at sige op

Harry Redknapp har trukket sig som manager i QPR på grund af en knæskade (Foto: AP)
Harry Redknapp har trukket sig som manager i QPR på grund af en knæskade (Foto: AP)

Den engelske manager Harry Redknapp virkede en smule skuffet mandag aften, fordi det ikke var lykkedes Queens Park Rangers at hente en god forstærkning ind. Nu har manageren valgt at sige op i QPR.

Juan Cuadrado fra Fiorentina til Chelsea var største handel på transfervinduets sidste dag (Foto: AP) Premier League Transfer-overblik: Så meget brugte Premier League-klubberne

Forklaringen er ifølge de officielle meldinger ikke, at manageren er skuffet over de manglende indkøb, men derimod at han skal under kniven og have nyt knæ.

(Foto: AP) Premier League Redknapp forsvarer Ferdinands Twitter-fadæse

- Jeg har haft en fantastisk tid i Queens Park Rangers. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, spillerne, mit personale og ikke mindst alle fansene, som har været fantastiske for mig, siden jeg kom til klubben, siger Harry Redknapp til klubbens hjemmeside.

- Desværre skal jeg opereres straks i mit knæ, som skal erstattes, og det holder mig fra at træne klubben de kommende uger. Det betyder, at jeg ikke kan være på træningsbanen hvert eneste dag, og at jeg ikke kan give mig 100 procent for klubben. Derfor er det bedre, at der er en anden, der tager over, siger Redknapp.

Indtil videre overtager Les Ferdinand og Chris Ramsey styringen med førsteholdet, men klubben går på jagt efter en permanent løsning.

I 2014 måtte Ove Christensen på tilsvarende vis trække sig i Viborg, da han skulle opereres i knæet.

Foto: Ernst van Norde Viborg Superliga-træner stopper øjeblikkeligt

0 kommentarer
Vis kommentarer