Ledelsens krav til Wenger: Du SKAL købe superstjerner!

Arsenals ledelse er trætte af at være lige ved og næsten, og nu kræver de store indkøb fra deres franske manager Arsene Wenger

Køb, køb, køøøøøøøb Wenger! (Foto: AP)
Køb, køb, køøøøøøøb Wenger! (Foto: AP)

Arsene Wenger er kendt for sin mådehold, og den franske manager har næsten gjort en dyd ud af ikke at hente store spillere ind for kæmpe-summer, selvom Arsenals økonomi tillader det.

Kritikere af franskmanden mener, at hans manglede ageren efter sportens største navne er det, der har gjort, at Arsenal ikke har vundet mesterskabet siden 2004.

Og nu ser det ud til, at ledelsen i klubben også er trætte af, at Wenger aldrig går transferamok på klubbens vegne. Det SKAL ske til sommer. Det er meldingen til Wenger, i hvert fald hvis man skal tro den engelske avis The Sun.

Klubben forlanger, at der kommer store navne til sommer, hvis ellers en forlængelse af managerkontrakten skal komme på tale. Ifølge The Sun er det altså navne som Zlatan Ibrahimovic, Toni Kroos, Paul Pogba, Gonzalo Higuain og John Stones, man ønsker til London-klubben.

Klubbens økonomi er særdeles god, og der skulle være mere en milliard kroner at handle for, hvis Wenger ellers følger ledelsens anmodning.

Wenger har dog altid afvist at lade sig diktere af nogen, og det kan føre til en strid mellem ledelse og manager, lyder spekulationen.

Men hvorom alting er, så kan Arsenal-fans nok godt se frem til en sommer lidt ud over det sædvanlige..

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere