Legende fatter ikke Mourinho: Begår en fejl med kæmpestjernen

Paul Pogba har døjet med svingende præstationer i løbet af sæsonen, men hvis man spørger Thierry Henry, så er det ikke udelukkende hans skyld

Den tidligere Juventus-spiller Paul Pogba har fået blandede bedømmelser for sin første sæson tilbage på Old Trafford efter otte mål på 50 kampe og en rekord stor transfersum på 767.000.000 kroner.

26725355.jpg 

Men spørger man den tidligere Arsenal-legende Thierry Henry, så ligger problemet ikke hos landsmanden, men derimod hos Manchester United-manager Jose Mourinho. Men han er overbevist om, at 24-årige Pogbas næste sæson vil blive bedre.

- De bruger ikke Pogba, hvor de han bør spille – han er ikke en kontrollerende midtbanespiller. Han vil gerne spille længere fremme eller ovre til venstre, siger den franske verdensmester ifølge Goal.com.

Se Mølby udpege Pogba som et af de største Premier League-flop:

- Det ville altid blive en kamp for Pogba at komme tilbage til Manchester.

- Når du har et prisskilt som hans, så vil folk altid snakke. Det ville være godt, hvis der kommer en til sommer med et endnu større prisskilt, så de fik noget andet end Pogba at snakke om.

61111818.jpg

Selvom den pensionerede superstjerne er uenig i måden Mourinho bruger Pogba, så mener han, at Jose Mourinho vil have haft en god debutsæson på Old Trafford, såfremt han og resten af Manchester United slår Ajax i Europa League-finalen onsdag.

- Er de underholdende? At det et lækkert hold at se på? Uanset hvad så vil de have både Liga Cup-trofæet og Europa League-trofæet i skabet – hvis de vinder.

- Det vil også give dem adgang til Champions League, og så er det en succesfuld sæson. Om du kan lide Jose Mourinho eller ej, så vil det være en god sæson, afslutter Henry.

Hvis de røde djævle slår Ajax onsdag, vil det ikke kun udløse en plads i Champions League, men også en kæmpe økonomisk gevinst: Historisk pengeregn: Sejr over Dolberg forgylder United-stjerner

Fru Zlatan gør, hvad hun kan for at bruge den 1.900.000 kroners ugeløn: Fru Zlatans vilde luksusliv

Spillerforeningen i skarp kritik af transfermarkedet: Agent tjente 300 mio. på én handel: 'De udnytter markedet'