Annonce:
Annonce:

Legende roser Eriksen: 'Han kontrollerer fra start til slut'

Premier Leagues mest scorende spiller er imponeret over Christian Eriksen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Christian Eriksen viste endnu en gang storform for Tottenham, da han lørdag eftermiddag scorede til 2-0 og havde en fod med i målet til 3-0 i sejren over Everton.

Og danskerens stærke spil går da heller ikke ubemærket hen i England, hvor eksperterne ofte står i kø for at rose danskerens præstationer i Tottenham-trøjen.

I går var ingen undtagelse. Newcastle-legenden og Premier Leagues mest scorende spiller, Alan Shearer, kommenterede Eriksens præstation i BBC's ugentlige fodboldprogram Match Of The Day.

- Han var fantastisk. De kunne ikke komme tæt på ham, og han kontrollerede kampen fra start til slut. Han gjorde, hvad der passede ham, lød det fra Alan Shearer i forbindelse programmets analyse af Christian Eriksens præstation.

Udlignede Bendtners rekord
Efter kampen var Christian Eriksen også godt tilfreds med indsatsen. Men han valgte at fokusere på holdets indsats frem for sin egen.

Annonce:

- Jeg synes, vi spillede en meget stærk kamp. I dag viste vi, at vi har rykket os og er kommet et skridt videre, forklarede han til Tottenhams hjemmeside.

Med sin scoring til 2-0 scorede Eriksen sit mål nummer 32 i Premier League, og det er netop nok til at udligne Nicklas Bendtners danske rekord for flest scoringer i den bedste engelske række.

Tottenham-spilleren har brugt to kampe flere på at nå samme antal scoringer, som Bendtner leverede i Arsenal og Sunderland.

Christian Eriksen får mulighed for at score sit første Champions League-mål i Tottenham, når London-klubben onsdag aften møder Dortmund på Wembley.

Eriksen udligner Bendtners Premier League-rekord
Hareide holder vejret: Nicolai Jørgensen skadet i Feyenoord-sejr
Mølby: Tottenhams helt store problem

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: