Legende sviner Eriksen: - Han burde ikke være på holdet!

Den tidligere Tottenham-profil Graham Roberts mener ikke, at Christian Eriksen burde være på holdkortet i den engelske storklub

Hvor ærgerlig er Eriksen over, at sommerskiftet glippede? Allan Olsen analyserer danskerens situation.

Christian Eriksen startede endnu engang på bænken, da Tottenham blev udmyget af Bayern München på eget græs med 7-2. Senere i opgøret blev han dog skiftet på banen.

Tottenham-legenden Graham Roberts mener dog ikke, at Christian Eriksen burde være i nærheden af førsteholdet efter danskerens ageren over for klubben i sommerens transfervindue.

- Hvis Christian Eriksen havde underskrevet en ny kontrakt med Tottenham, havde han også spillet i går (red. tirsdag). Jeg synes dog slet ikke, at han burde være på bænken. Han burde slet ikke være i nærheden af førsteholdet, siger Graham Roberts i et interview med talkSport.

- For han har været ude og sige, at han ønsker at forlade klubben, og du kan ikke have spillere i klubben som fortæller, at de ønsker at spille for en anden klub, fordi det vil skabe en dårlig stemning i klubben, siger han.

Graham Roberts, der nåede at spille 209 kampe for Tottenham og blandt andet var anfører, da Spurs vandt UEFA Cup'en mod Anderlecht i 1984, forstår desuden ikke, hvorfor den danske stjerne endnu ikke er blevet solgt fra klubben.

- Hvis jeg gik til manageren og fortalte, da jeg spillede, at jeg gerne ville væk, så var jeg blevet solgt få dage efter.

Den tidligere Tottenham-stjerne mener derfor, at klubben hurtigst muligt at nødt til at skille sig af med Christian Eriksen, hvis danskeren ikke ønsker at være i klubben.

- Logoet på trøjen er større, end hvilket som helst navn der står bag på. Hvis du har spillere i din klub, som ikke vil spille for klubben, så er de nødt til at smutte, siger han.

Christian Eriksen har kontraktudløb med Tottenham i sommeren 2020. Den danske stjerne har spillet i klubben siden 2013.

Christian Eriksen har højst overraskende valgt at forholde sig offentligt til det saftige rygte. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Eriksen afviser grotesk sex-rygte: 'Bullshit!'

Mauricio Pochettino er en presset mand efter 2-7-nederlaget til Bayern. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Historisk ydmygelse: Sagde intet til spillerne

Robert Lewandowski og Serge Gnabry var hovedmændene bag Bayerns nedslagtning af Tottenham. Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix Champions League Absurd CL-ydmygelse: Ni mål i gigant-brag

 

104 kommentarer
Vis kommentarer