Legende sviner United-stjerne: Du er for nem at spille mod

Alan Shearer er langt fra imponeret af Manchester Uniteds colombianske lejesvend Radamel Falcao

Alan Shearer retter skarp kritik mod Falcao. (Foto: AP/Jon Super)
Alan Shearer retter skarp kritik mod Falcao. (Foto: AP/Jon Super)

Det har bestemt ikke været nogen dans på roser for Radamel Falcao, siden han kom til Manchester United på en lejeaftale i sommer fra franske AS Monaco.

Kun fire gange har han fået netmaskerne til at blafre i 20 kampe, og det har fået de kritiske røster til at eksplodere og har stillet spørgsmålstegn ved, om De Røde Djævle vil udnytte deres købsklausul på Falcao, når hans lejeaftale udløber til sommer.

En der langt fra er imponeret over United-angriberens spil er den engelske landsholdslegende Alan Shearer, der bankede mål ind på stribe i mere end et årti for Newcastle og Blackburn.

I BBC-programmet Match Of The Day retter Shearer en skarp kritik mod colombianeren, som han mener er alt for forudsigelig i sit spil.

- Han løber aldrig ind bag forsvaret, og det gør det meget let for forsvarsspillerne. Forsvarene er ret sikre på, at Falcao får bolden med ryggen til modstandernes mål, og det gør det nemt. Han mister bolden alt for let, siger Alan Shearer i programmet ifølge Daily Mail.

Alan Shearer har derfor et godt råd til colombianeren. Han skal være meget mere bevægelighed, mener den tidligere engelske landsholdsangriber.

- Han er nødt til at begynde at løbe mod målet og løbe væk fra forsvarerne, hvilket de ikke kan lide - i stedet for hele tiden at løbe op mod bolden.     

Det er dog ikke kun Falcaos egen skyld, at hans spil ikke fungerer. Louis van Gaal og Ryan Giggs bærer også en del af skylden for Falcaos forudsigelige spil.

- Jeg kan se, at Giggs skriger til ham, at han skal gøre tingene anderledes - at løbe bagom forsvaret. Det fortæller de helt sikkert ikke til ham under ugens træninger, for det sker i hver eneste kamp. Han får ikke den hjælp, som jeg mener, at han skal have, siger Shearer. 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere