Legende til Gerrard: Drop tuderiet

Jamie Carragher håber ikke, Steven Gerrard fælder tårer i sin afskedskamp på Anfield mod Crystal Palace på lørdag

Jamie Carragher håber ikke, at Gerrard bliver alt for følelsesladet på lørdag, når han spiller sin sidste kamp på Anfield. (Foto: AP)
Jamie Carragher håber ikke, at Gerrard bliver alt for følelsesladet på lørdag, når han spiller sin sidste kamp på Anfield. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Lørdag eftermiddag bliver en meget emotionel dag for Liverpools fans.

Det er nemlig dagen, hvor Anfield tager afsked med en af klubbens allerstørste spillere - Steven Gerrard.

Den 34-årige Liverpool-kaptajn forlader klubben efter denne sæson for at prøve sig af i den amerikanske MLS-liga - og på lørdag spiller Gerrard sin sidste hjemmekamp på det legendariske stadion, når Liverpool tager imod Crystal Palace i den næstsidste runde i Premier League.

Jamie Carragher, der indstillede sin glorværdige Liverpool-karriere forrige sæson, er ikke i tvivl om, at det bliver en følelsesladet dag for Gerrard.

Gerrard griller Chelsea-fans - og lovpriser Mourinho

Men den nuværende fodboldekspert håber ikke, at hans tidligere holdkammerat kommer til at tude, når han efter planen bliver skiftet ud i opgøret for at få sin hyldest.

- Jeg tror, han ser meget frem til kampen - og han vil få en fantastisk afsked. Han sidste kamp er selvfølgelig mod Stoke ugen efter, men for mig er det kampen på lørdag, der er hans sidste. Det er på Anfield, hvor han har optrådt hele sin karriere, siger Carragher til Sky Sport og fortsætter:

- Jeg tror ikke, han er nervøs. Han ser frem til det, men det vil gå op for ham, hvor stort det er, nu hvor han aldrig kommer til at spille der igen efter lørdag. Jeg håber bare ikke, at han begynder at tude og al det følelses-gøgl. Jeg kan huske, Sami Hyypia gjorde det, da han stoppede, siger han.

I weekenden blev Gerrard udskiftet på Stamford Bridge, da der manglede 12 minutter, og her fik Liverpool-legenden en noget overraskende stående ovation af Chelseas fans, da han joggede ud af banen.

Gense, da Chelseas fans og Jose Mourinho klappede Steven Gerrard ud af Stamford Bridge:

Det var dog ikke noget, der imponerede Gerrard, da han er blevet vant til at blive mobbet af Chelsea-fansene for hans berømte fald mod London-klubben sidste sæson, hvor mesterskabet glippede.

- Jeg var mere glad for klapsalverne fra Liverpool-fansene. Chelsea-fansene viste mig kun respekt i de få sekunder, men resten af kampen var de efter mig konstant. Så det er ikke noget stort for mig, men det var da pænt af dem for en gangs skyld, sagde Gerrard med et lille smil på læben efter kampen i søndags.

På lørdag bliver det uden tvivl nogle helt andre følelser, der kommer til at sidde uden på midtbanespillerens tøj, når Steven Gerrard spiller sin allersidste kamp på Anfield for Liverpool.

LIGE NU
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+