Legendes råd til London-klub: Vælg Bendtner

Liverpool-legenden råder målløse Crystal Palace til at tage chancen med den danske angriber

Nicklas Bendtner kan være på vej mod et opsigtsvækkende comeback i engelsk fodbold. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner kan være på vej mod et opsigtsvækkende comeback i engelsk fodbold. (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Premier League

Hvad skal en Premier League-klub stille op, når angriberne pludselig begynder at skyde med løst krudt og måltørken varer fem kampe?

Ja, hvis klubben er Crystal Palace, som inden lørdagens hjemmekamp mod Christian Eriksens Tottenham ikke har scoret i ligaen siden 2-1-sejren i Stoke 19. december og senest fandt vej til netmaskerne mod Southampton i FA Cup'en 9. januar, så kan det overraskende svar være Nicklas Bendtner.

I hvert fald hvis man spørger Liverpool-legenden Jamie Carragher, der optræder som klummeskribent i Daily Mail.

Kan Bendtner havne i denne Premier League-klub?

Den danske angriber, der synes færdig i tyske Wolfsburg er sammen med Emmanuel Adebayor, der fortsat er klubløs efter et kuldsejlet ophold i Tottenham dukket op som emner, der kan sparke London-klubben ud af målkrisen.

Og ifølge Carragher er Bendtner ikke så tosset et bud endda, selvom han ligesom Adebayor ikke har det bedste ry.

- Jeg vil gå så langt som til at sige, at 90 procent af managerne ikke ønsker nogle af spillerne i deres klubber, og der har været en masse negativt om dem i medierne. Men jer kan virkelig ikke se, hvad problemet skulle være for Pardew (Crystal Palace-manager med fornavnet Alan - red.), hvis han får fat i en af dem, skriver Carragher.

- Hvad har han at miste? Palace scorer ikke, og hvis Bendtner eller Adebayor ikke ændrer det, så vil det ikke forringe klubbens position, skriver den tidligere landsholdsforsvarer, der vist glemmer, at Adebayor ifølge engelske medier kan koste op til 770.000 kroner i ugeløn, mens Bendtners arbejdskraft heller ikke er i den billige ende.

TV: Bendtner flirter med Palace:

Begge spillere er dog til at slippe af med igen, så Jamie Carragher opfordrer Crystal Palace til at tage chancen med en af de 'slemme drenge'.

- Bendtner ville være på lån, så hvis det ikke fungerer, kan de bare sende ham tilbage til Wolfsburg. Adebayor ville være på en korttids-kontrakt og kunne frigives, skriver Carragher og fortsætter:

- Hvis de på den anden side begynder at score mål, så vil det være en snedig forretning. Begge spillere har kvalitet og brugbare færdigheder. Vil jeg kalde mig selv en fan af dem? Nej. Jeg vil helt sikkert ikke råde Crystal Palace til at lægge langtidsplaner for dem, men som en hurtig løsning er de en chance værd. Hvilke andre muligheder har de i dette vindue, spørger Jamie Carragher.

Rekord-Rooney i fint selskab med Bendtner

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind